Myrsky je v plánu, zatím jsem ve stavu shánění podkladů, takže moc brzo to nebude. Zatím (snad zítra nebo ve čtvrtek) konečně přijde MS.406 a spol. V dohledné době (tj. tento rok

Moderátor: jarl
Pokud bude Tony hodně šikovný, tak není důvod nemít o tanku KV nejlepší článek na čs. internetu, ne?sa58 píše:Tony, má cenu psát o něčem, co už na Palbě nějakým způsobem je zpracováno? Třeba o tancích KV je tady toho vcelku dost, nebylo by lepší se zaměřit nějak jinam?
Jedná se navíc o trochu profláknuté téma, je to na každém webu. Co zkusit něco jiného? Bílých míst je na Palbě hodně, stačí jen trochu zapátrat.
Hans S. píše:Pokud bude Tony hodně šikovný, tak není důvod nemít o tanku KV nejlepší článek na čs. internetu, ne?sa58 píše:Tony, má cenu psát o něčem, co už na Palbě nějakým způsobem je zpracováno? Třeba o tancích KV je tady toho vcelku dost, nebylo by lepší se zaměřit nějak jinam?
Jedná se navíc o trochu profláknuté téma, je to na každém webu. Co zkusit něco jiného? Bílých míst je na Palbě hodně, stačí jen trochu zapátrat.
Jen ať se toho nebojí - sám může ukázat, jestli se jako autor dokáže skutečně prosadit, nebo bude smeten vlnou jiných.
(..já až na výjimky taky píšu o těch relativně velmi známých - až skoro profláklých - věcech)
BoB definitivně pouštím. Pokud je nějaký zájemce o toto téma, může se na to "bez výčitek" vrhnout. Byť předpokládám, že to pěkně propere Michan na jeho dlouhé cestě západní frontou.karaya1 píše:Z tohohle nic nebude nebo jsem si toho jenom nevšiml? :o)Hans S. píše:Bitva o Británii - základní rozbor a rozsáhlejší úvaha nad profláklým tématem (pravděpodobně dokončím ještě před Vánoci)
F4F hotovo, F6F se na Palbě objeví s největší pravděpodobností dnes (18.8.08), do konce prázdnin téměř jistě F4U. Následně se od Američanů minimálně na nějaký čas oprostím a vrátím se do luhů a hájů Großdeutschen Reich.Hans S. píše:Začínám dělat na trojdílném seriálku menších článečků o stíhačkách amerického námořnictva WWII, které doplní v současnosti jediný slušně zapracovaný stroj (F2A Buffalo). Tedy pokusím se zpracovat postupně F4F Wildcat, F6F Hellcat a ve vzdálenější budoucnosti F4U Corsair.