Chci se Vas zeptat, nemate nekdo na dvd film Jmeno Ruze od Annauda? Je tusim z roku 1986, ja to videla pred temi 20 lety, moc se mi to libilo afilm patri k mym nejoblibenejsim historickym filmum. Popisuje dejiny stredoveku uplne perfektne. Ja ten film mela, ale ta kaseta se mi rozbila, ted to shanim znova. Muze mi nekdo z Vas pomoci?
Videli jste ten fim? Doporucuji. Ac se nejedna o valecny film, ale historickou detektivku.
Film Jmeno Ruze
Moderátor: jarl
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Ano...mám jej doma Inger:-) a máš pravdu...je to dost dobrý film se Seanem Connerym a Christianem Slaterem, který byl natočen na motivy stejnojmenné knihy od italského spisovatele Umberta Eca. Děj se odehrává v horní Itálii v roce 1327.
"Stat rosa pristine, nomine nomina nude tenemus"
Někdejší růže je to už jen co pouzhé jméno, jen pouhá jména držíme ve své moci"
"Stat rosa pristine, nomine nomina nude tenemus"
Někdejší růže je to už jen co pouzhé jméno, jen pouhá jména držíme ve své moci"

- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Inger, proč všechno dělat složitě, když to jde tak jednoduše? Vždyť je to profláklé a válí se to všude na netu.
V originálním znění si to můžeš stáhnout přes rapidshare třeba ZDE
V českém dabingu pak ZDE
Zabralo mi to asi tak 30 vteřin hledání na Google. Prémiový účet na jeden měsíc na Rapidshare (tedy stahování bez omezení) vyjde na nějakých 7 Euro. S omezením to ale za den stáhneš taky.
V originálním znění si to můžeš stáhnout přes rapidshare třeba ZDE
V českém dabingu pak ZDE
Zabralo mi to asi tak 30 vteřin hledání na Google. Prémiový účet na jeden měsíc na Rapidshare (tedy stahování bez omezení) vyjde na nějakých 7 Euro. S omezením to ale za den stáhneš taky.
Ahoj Inger
Jméno Růže a spoustu filmů můžeš stahovat z http://czshare.com/prihlasit.php
Jméno Růže a spoustu filmů můžeš stahovat z http://czshare.com/prihlasit.php