Ja tam nad udolimi Soce letal paragliding. Roky.
Dole byl problem do zeme zabit stanovy kolik..
Ne sutry ,srapnely v hline,vsude.
Ja jen ze ,,kolik,,.

Moderátor: jarl
Dědeček má pravdu. Všechny řeči jsou stejné, jen ta blbá čeština se ve všem musí odlišovat. V MASHi měl americký voják plné břicho šrapnelů, zatímco český voják by měl plné břicho střepin.
Tie vypočutia pred kongresom existujú a tí ľudia tvrdia, to co tvrdia.
RIMMER: Neidentifikovatelný předmět.
LISTER: Myslíš šutr?
RIMMER: To není tak jisté.
LISTER: Vždycky jsou to šutry.
RIMMER: Vždycky jsou to kameny, ale tohle možná ne.
LISTER: Rimmere, tam venku nic není. Nikdo tady nepřistál. Ani vesmírný příšery, ani klingonský válečný lodi nebo blonďatý kočky s drdolem na hlavě, co říkaj: „Ukaž mi ještě ten pozemský zvyk líbání!“ Seš tu jenom ty, já, Kocour a fůra blbejch létajících šutrů. Nic víc. Finito!!!
Mám dojem, že snad je na první pohled jasné, že mezi tímhle a tím co píše Vávra je nebetyčný rozdíl.Juraj Tichý píše: ↑19/11/2024, 20:09 Hej, ešte pred 30 rokmi jeden whistleblower tvrdil, ze CIA pašuje kokain do Ameriky a zaraba si tak na vlastnú činnosť.
Ne neposunuli. To je asi jako když v Tennessee odhlasovali zákon proti "chemtrails".Juraj Tichý píše: ↑19/11/2024, 20:09 A ked existujú vypočutia pred kongresom USA, sedia tam vládny zamestnanci, odpovedajú "áno existujú", tak sme sa posunuli z roviny blaznov, co sa po hubách "stretli" s mimozemšťanom, do úplne inej roviny. Z nemožné do vysoko nepravdepodobné.