Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
Slováci jsou natolik znechuceni novými verzemi své hymny, že požadují změnu na osvědčenou Kde domov můj. Jako první poptávku vyslyšel slovenský katastr.
"Mile radio, zahrajte, prosim, katastru pesnicku "A cija to chyza". Dakujem"
"Mile radio, zahrajte, prosim, katastru pesnicku "A cija to chyza". Dakujem"
- Juraj Tichý
- Kapitán
X-ko:
"Premiér Fiala se rozhodl směřovat na Západ. Proto zajel do Vietnamu a podepsal tam pár výhodných dohod."
"Premiér Fiala se rozhodl směřovat na Západ. Proto zajel do Vietnamu a podepsal tam pár výhodných dohod."
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
- Juraj Tichý
- Kapitán
Niektoré príbehy, život píše sám.
2 Raiden:
Toto byl hlavní důvod, proč jsem dlouho odolával i mobilu... nechtěl jsem, aby byl telefon chytřejší než já
Toto byl hlavní důvod, proč jsem dlouho odolával i mobilu... nechtěl jsem, aby byl telefon chytřejší než já

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Kto nečeká, není čech
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/c ... nomika_jla
Sociálními sítěmi se od středy rychle šíří zábavné video režiséra Vladimíra Špičky, které si dělá legraci z České pošty.
Sociálními sítěmi se od středy rychle šíří zábavné video režiséra Vladimíra Špičky, které si dělá legraci z České pošty.
Deti, dnes si povieme o hrdinstve. Máte v rodine niekoho, kto je pre vás hrdina ?
Prihlási sa Anička. - Môj otec zachránil tucet ľudí z prevráteného autobusu.
Učiteľka: - To je skvelé Anička. Kto je tvoj otec ?
- Požiarnik, pani učiteľka.
Prihlási sa Jožko: - Môj dedko bojoval proti nepriateľovi v druhej svetovej vojne.
Učiteľka na to: - Deti, to je krásny príklad hrdinu , on nasadzoval vlastný život. Kto bol tvoj dedko?
- Sturmbannführer Schnittke, pani učiteľka.
Prihlási sa Anička. - Môj otec zachránil tucet ľudí z prevráteného autobusu.
Učiteľka: - To je skvelé Anička. Kto je tvoj otec ?
- Požiarnik, pani učiteľka.
Prihlási sa Jožko: - Môj dedko bojoval proti nepriateľovi v druhej svetovej vojne.
Učiteľka na to: - Deti, to je krásny príklad hrdinu , on nasadzoval vlastný život. Kto bol tvoj dedko?
- Sturmbannführer Schnittke, pani učiteľka.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 23/1/2025, 02:29, celkem upraveno 1 x.