Tyhle dva záběry vydim poprvé

Moderátor: jarl
No nebyl úplně špatnej, tak nějak na úrovni Korzára, navíc na něm lítal Robin Olds a to byl taky pěknej vejlupek.
Jetli von ten Suprfortres nebyl spíš jen takovej Pytlík, co jen hodil prsten do sopky...
A třeba na vůbec asi nejznámější fotce, co visí na všech wikipediích je Campbeltown taky:
Zítra kolem poledního to rozsekneme. A možná i dýl, bo se balím na kámošovu padesátku.Jetli von ten Suprfortres nebyl spíš jen takovej Pytlík, co jen hodil prsten do sopky...
Tak jsem asi úplně slepej.A třeba na vůbec asi nejznámější fotce, co visí na všech wikipediích je Campbeltown taky:
Jo, to je možný. Já tuhle fotografii mám už nějak automaticky spojenou s 大和 (jako že tuhle loď mám z této dvojice o něco raději)
To je ale z nějakého filmu nebo jiný novotvar počítačové grafiky, ne?
Tuhle fotku jsem již někde viděl, ale na zdroj si nevzpomínám.
Na 99% je to fejk. Když pominu ten celkový umělý dojem na první dobrou a to, že fotek téhle dvojice lodí je minimum (i přes to, že se občas zjeví něco nového zajímavého, co vyleze někde z pozůstalosti a tak, plus Japonci mají údajně vlastní širší sadu fotek, která je na západě neznámá), tak je tam spousta dílčích detailů, které to celkem jasně zazdí.