REDAKČNÍ PLÁN
Moderátor: jarl
Pokud nikdo na tom neděláte, vzal bych si téma české hrady, i s vysvětlivkami.
Jinak, už mě přešla zlost, tak o tom můžu napsat. Miniálně na 1/2 roku pouštím téma (pokud si je někdo vezme, je jeho) Čeští vládcové (Příchod Slovanů, Sámova říše, Velká Morava a Přemyslovci).
Začali mě blbnout winy, tak jsem koupil nový hadr, kam jsem vše zazálohoval. O mé dovolené se winy rozsypaly a syn, se kterým jsem byl dohodnut, že vydře disk a nahodí nové, vydřel zálohu.....
Měl jsem hotovo tak 2/3 témata, jelikož se jednotliví vládcové hodně kříží, tak jsem je sem nedával. A teď z toho na hadru mám velké h....... Tak nejdřív, až na to úplně zapomenu, a dostanu novou chuť.
Jinak, už mě přešla zlost, tak o tom můžu napsat. Miniálně na 1/2 roku pouštím téma (pokud si je někdo vezme, je jeho) Čeští vládcové (Příchod Slovanů, Sámova říše, Velká Morava a Přemyslovci).
Začali mě blbnout winy, tak jsem koupil nový hadr, kam jsem vše zazálohoval. O mé dovolené se winy rozsypaly a syn, se kterým jsem byl dohodnut, že vydře disk a nahodí nové, vydřel zálohu.....
Měl jsem hotovo tak 2/3 témata, jelikož se jednotliví vládcové hodně kříží, tak jsem je sem nedával. A teď z toho na hadru mám velké h....... Tak nejdřív, až na to úplně zapomenu, a dostanu novou chuť.
Vojáci!!!!
Jste vojáci smrtí!!! A já jsem ten, co Vás bude posílat tam, kde se umírá!!!
Tunac: http://www.datamedic.cz/cenik.html
By jsi se divil, kolik toho se dá zachránit...
Hlavně na to nešahat, když to neumíš.... Pak se to řádově prodražuje.
Díky. Ale bylo to o dovolené v červenci, když jsem nebyl doma a bylo to přeformátované, pak přepsané.Rosomak píše:Tunac: http://www.datamedic.cz/cenik.html

Vojáci!!!!
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Nepředpokládal jsem, že by zde na Palbě bylo o toto téma zájem. Já jsem ho jinak zpracovával již před asi 10 lety a mám ho v PC. Jedná se biografie všech vládců v naší kotlině od kupce Sámy po součastnost. Také seznamy bitev a válečných konfliktů, kterých se čeští (moravští, slezští) bojovníci zúčastnili. Dále mám vytvořenou mapovou přílohu od Sámovy říše až do 16.století s každou změnou území (zatím ale jen v papírové podobě). Podobně zpracované, i když ne tak podrobně mám i mnohé další království (říše) světa. Tak pokud by to nevadilo, mohl bych to zkusit oprášit a postupně na Palbu nacpat. Co vy na to? Je toho fakt hodně.....moje občasná práce za posledních 10-15 let:-)))Tunac píše:Miniálně na 1/2 roku pouštím téma (pokud si je někdo vezme, je jeho) Čeští vládcové (Příchod Slovanů, Sámova říše, Velká Morava a Přemyslovci).

Pusť se dotoho, třeba lapnu mízu a budu Tě doplňovat. Teď je ve mě ještě pocit zoufalství.kacermiroslav píše:Nepředpokládal jsem, že by zde na Palbě bylo o toto téma zájem. Já jsem ho jinak zpracovával již před asi 10 lety a mám ho v PC. Jedná se biografie všech vládců v naší kotlině od kupce Sámy po součastnost. Také seznamy bitev a válečných konfliktů, kterých se čeští (moravští, slezští) bojovníci zúčastnili. Dále mám vytvořenou mapovou přílohu od Sámovy říše až do 16.století s každou změnou území (zatím ale jen v papírové podobě). Podobně zpracované, i když ne tak podrobně mám i mnohé další království (říše) světa. Tak pokud by to nevadilo, mohl bych to zkusit oprášit a postupně na Palbu nacpat. Co vy na to? Je toho fakt hodně.....moje občasná práce za posledních 10-15 let:-)))Tunac píše:Miniálně na 1/2 roku pouštím téma (pokud si je někdo vezme, je jeho) Čeští vládcové (Příchod Slovanů, Sámova říše, Velká Morava a Přemyslovci).
Vojáci!!!!
Myslím, že tato firma to zvládá minimálně do druhého přepisu (špičkově vybavená pracoviště i více - NBU myslím požaduje čtrnáctinásobný přepis) -Tunac píše:Díky. Ale bylo to o dovolené v červenci, když jsem nebyl doma a bylo to přeformátované, pak přepsané.Co už teď ....
"Provedl jsem formát, nebo přeinstalování systému. Dají se data ještě zachránit?
* Ano, ale jen podle míry přepisu dat"
http://www.datamedic.cz/dotazy.html
zdravim:) sem tu totální nováček, opravdu parádní fórum. pro válečný ''magory'' jak dělaný. ale pokud sem si dobře všim, neni tu článek o Browningově automatické pušce, je ale možný, že sem si toho při procházení článku nevšim. pokud tu opravdu neni, rád bych předběžně o něm připravil článek. Myslím, že taková zbraň si tady článek mít rozhodně zaslouží (pokud teda tady už neni) zatim
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš U.S. Carbine, Caliber .30, M1, tak ta už je nějaký ten pátek na Palbě.Thór píše:Lighter + sa-58- chlapi jděte do toho. BAR je skvělej a Garand M1 (30-30) zamilovanej. Po cestě můžete vzít i Garand carabine.
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=2398

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
Napadlo mě, že když jsou Romanovci kompletní, by nebylo od věci podobně "zhustit" Rurikovce. Ale raději se ptám, jestli by to bylo možné, abych jednak někomu nesebrala plánované téma a pak sem umístila něco, co by tu zaclánělo.

All for our vantage. Then, in God’s name, march.
Every rose grows merry with time.
There’s never a rose grows fairer with time.
K Hornetu si priberam aj popis lietadlovych lodi triedy Yorktown, pozeram ze bojova kariera Yorktownu a Enterprise je tu popisana podrobne, ale nejake podrobnosti co boli zac, vyzbroj, pancier, rychlost, pocet lietadiel, z akeho materialu bola letova paluba (a aky mal dopad kamikaze, ked na nu dopadolcayman píše:Pracujem na lietadlovej lodi USS Hornet CV-8 (ale CV-12 je stale volna).

Naposledy upravil(a) cayman dne 19/9/2008, 11:09, celkem upraveno 1 x.
Rurikovci? Ljubov to by bylo prima.
Jinak pod vlivem velmi pěkného počtení o Romanovcích jednotlivé díly její práce doplním nějakou zajímavou vojenskou reálií z dané doby. Jako první jsem skoro dokončil bitvy u Ruščuku.
Na tom to doplnění jsem se s ní napřed domluvil. Abych její hezký zpracované téma nepokazil.
Prohledal jsem to tady a asi zde podobný článek není.
Takže asi zítra.
Jinak pod vlivem velmi pěkného počtení o Romanovcích jednotlivé díly její práce doplním nějakou zajímavou vojenskou reálií z dané doby. Jako první jsem skoro dokončil bitvy u Ruščuku.
Na tom to doplnění jsem se s ní napřed domluvil. Abych její hezký zpracované téma nepokazil.
Prohledal jsem to tady a asi zde podobný článek není.
Takže asi zítra.