Dzin píše: ↑13/12/2024, 12:38
Za mě ano, jednoznačně a v plném rozsahu.
Ale zase, je to můj názor plus dalších diskutérů, co jsme to s nimi na scificonech probíral, tobě se to třeba bude líbit. Zpětně hodnoceno ale byla pro mě 4. řada BSG jen "festival promrdanéh* času" v tom horším slova smyslu.
P.S. Ty první tři byly ale naprosto úžasné, tak je dost možný, že to je tak strašný právě vzhledem k tomu, jak jsou skvělé. Nechci moc spoilerovat, ale dost věcí z předchozích tří řad přestane dávat díky 4. smysl, včetně třeba úplného poslání do řiť* celého plotu naprosto geniálního prvního dílu, 33. Ale uvidíš sám, nebo třeba taky ne.
Bohužel musím dát za pravdu Dzinovi. Čtvrtá řada Battlestar Galactiky pro mě představovala takové zklamání, že jsem jí ani nedokoukal. Staré známé postavy se najednou chovaly divně, začalo to být skoro více o Cylonech a náboženství než o lidech, takže jsem to po šestém díle vzdal.
Naopak mě potěšil nový Andor a dva závěrečné trojdíly považuji za to nejlepší co jsem zatím ve Star Wars seriálech viděl, a řekl bych že k tomu přispělo i rozhodnutí seriál pro malou sledovanost ukončit už po druhé řadě a nenatahovat děj na původně plánovaných pět sérií.