Nemluvě o tom, že sama budoucí AI se bude učit na oceánu tohohle shitu. Mňam

Moderátor: jarl
Nakonec ti diváci vlastně řeknou, že to je super, protože cokoliv starého z 1. světové války bylo se škrábanci, trhané, či méně zřetelné…bat píše:Je vidět, že už to není jen o kolorování nebo čištění obrazu. Vzniká tam díky AI nějaký dynamický 3D model nebo tak mi to přijde.
Blbců je na internetu čím dál víc, a je jím to úplně jedno. Ale snad to někomu dojde, jaké v dané době byly možnosti kamer, ale spíše neAlfik píše: ↑ Bylo by fajn, a stačilo by, kdyby na fotkách a videích bylo, jako na tom příkladu, uvedeno, že jde o úpravu pom. AI. Pak už si to lidi přeberou - tedy krom blbců, ale ti jak známo stejně vědí všecko a úplně nejlíp!
Aale prdlačky. Je jich furt stejné procento. Akorát že jak žijeme, pamatujeme si ty z minula a přidáme si ty tu z tela
SSW D.IIe ?
Alfik píše: ↑Aale prdlačky. Je jich furt stejné procento. Akorát že jak žijeme, pamatujeme si ty z minula a přidáme si ty tu z telaLord píše: ↑ Blbců je na internetu čím dál víc, a je jím to úplně jedno. Ale snad to někomu dojde, jaké v dané době byly možnosti kamer, ale spíše ne
Takže to bude muset případně psát AI že tomu tak je, a to je na tom komediální.
Pak to vypadá že se celý svět v dupe obraca![]()
nn
Trošku si rýpnuLord píše: ↑8/6/2025, 17:51 Alfiku, jde o to, že dneska může obsah vytvářet skoro kdokoliv. Dříve blogeři jaksi byli samostatní a něco potřebovali znát. Pak s nástupem facebooku začala pomalu určitá politická korektnost, a dneska, nevím, jak bych to nazval – ale začíná se cenzurovat, za chvíli možná i srp a kladivo na vlajce nad Reichstagem. Ale máš pravdu, že už toho pamatujeme opravdu hodně
Sociální sítě byly vždy o různých názorech, a ne vždy si spolu všichni rozuměli. A budoucnost jsou asi decentralizované sítě, kde se budou lidi sdružovat podle potřeby, pokud to bude uživatelsky přívětivé.
Dneska máš algoritmy, které vytváří určité sociální bubliny, s určitými názory, ale jako já jsem vždy byl spíše pro různé názory, i když občas byly debilní. Možná jen když prolézám kouty internetu, tak se setkávám s čímkoliv. Za chvíli budou problém i nekorektní vtipy.
Prostě pokud se nebude někomu líbit co dělá AI, tak si může decentralizovaně vytvořit svůj koutek, ale masově se přitom všude okolo bude AI a „debilita“ šířit.
Ale nebudu to tady plevelit, téma je jiný, už jsem dost odbočil, sorry.