Pro Alligatora :
Nejsem žádný odborník (modelář), dříve to šlo, ale s přibývajícími roky jsem spíše sběratel.
Abych zabránil dohadům, uvedu vše na správnou míru.
Ano, figurky jsou hotové, jsou to dá se říci hračky pro děti, ty s těmi velkými zbraněmi. Jiné jsem v té době nesehnal, ale poměr (velikost) je správný, jen jsem je trochu upravil, to znamená, že jsem jim namaloval nové (stejné) uniformy, protože každý ji měl jinou.
Humvee je hotový model, od firmy Maisto, původně byl jen v jednobarevné khaki verzi. Na něm je proveden maskovací nátěr a je provozně ušpiněn. Za identifikační znaky (obtisky) se omlouvám, byly použity z jiného modelu, možná letadla. Na těch mizerných záběrech to však není pořádně vidět. Mám v úmyslu přikoupit nějaký tank (asi T-54, 55 nebo 72) a rozšířit nynější tzv. diorámu. Ale na rozdíl od Humvee, by to měla být stavebnice. Potom bych nahradil tyto fotky za lepší.
Krajina je dělaná, několikrát zvětšovaná, stromy jsou hotové (velikost moc nesedí, v poměru 1:18 jsem žádný nesehnal). Zdi jsou z portálu tunelu a opěrných zdí ve vel. H0, pumpa je vodní pumpa pro parní lokomotivy vel. TT. Ostatní je ruční práce, přístřešek je z plátna, maskovací síť je z nití a jemného papíru. To by bylo asi vše, případné dotazy zodpovím.

Jedná se o tento model , jen v khaki verzi.