To se asi bude řešit až s botama.
To už je uzavřené.Pak už "jen" zbývají nové kabáty, blůzy, kalhoty bojové a UBACS.
To by mělo být v už hodně pokročilé fázi.výběru NVG a nákupu mostních souprav Leguan?
To se asi bude řešit až s botama.
To už je uzavřené.Pak už "jen" zbývají nové kabáty, blůzy, kalhoty bojové a UBACS.
To by mělo být v už hodně pokročilé fázi.výběru NVG a nákupu mostních souprav Leguan?
Díky! To mi uteklo. Ad polní stejnokroj. Tam se jedná o objednávku ve vz.95 nebo již v jeho náhradě?
Ne. Jediná "zateplovací" věc v 95 bude nový kabát.
Předpokládám že se nejdřív bude měnit stejnokrojový předpis a potom to začne být v nabídce výstrojních skladů. Jako letos v průběhu roku by to snad mělo být dostupné.Jinak dá se nějak predikovat naskladnovani nových věcí? Přijde mi že jinak než pomocí drbu že někdo byl ve vystrojaku a dostal to.. Tak se informace o tom sehnat nedá.

Jeden by řekl že v Havlíčkově Brodě je útvar naplněný na 0% a žádný ať už pojízdný nebo nepojízdný Pandur tam není.Přijde z Vyškova domů a hrozně rád by sloužil v Plzni, ale tam není nic. On nastoupí třeba do Havlíčkova Brodu, kde je útvar naplněný na 50 procent, nepojízdný pandur, vybydlená ubytovna, do zahraničí se nejezdí.
Tak nějak asi Zůna pochopil že toho blba musí držet stranou od všeho důležitého.Jak to tedy budete dělat vy? Máme tady třeba miliardovou zakázku na nákup nových vozidel místo pandurů.
Jako náměstek nemám tuto oblast na starosti, to jde za kolegou Reném Schreierem (náměstek ministra obrany za ANO – pozn. red.) a řeší si to samozřejmě pan ministr po své linii.
To vše je ve vaší náměstkovské gesci?
Dostal jsem od ministra za úkol vztah k zahraničí, vládě, sněmovně a Senátu, krizovou legislativu.
No zrovna zahraniční vztahy MO ten idiot v gesci má. A tam se může vyřádit . O tom jak to bude vypadat v parlamentních výborech nemluvě. Jakoby nestačil ten blb co sedí v Czerninském paláci. A druhý, navíc z dovozu ve Strakovce.Scotty87 píše: ↑1/2/2026, 15:51Jeden by řekl že v Havlíčkově Brodě je útvar naplněný na 0% a žádný ať už pojízdný nebo nepojízdný Pandur tam není.Přijde z Vyškova domů a hrozně rád by sloužil v Plzni, ale tam není nic. On nastoupí třeba do Havlíčkova Brodu, kde je útvar naplněný na 50 procent, nepojízdný pandur, vybydlená ubytovna, do zahraničí se nejezdí.
Tak nějak asi Zůna pochopil že toho blba musí držet stranou od všeho důležitého.Jak to tedy budete dělat vy? Máme tady třeba miliardovou zakázku na nákup nových vozidel místo pandurů.
Jako náměstek nemám tuto oblast na starosti, to jde za kolegou Reném Schreierem (náměstek ministra obrany za ANO – pozn. red.) a řeší si to samozřejmě pan ministr po své linii.
To vše je ve vaší náměstkovské gesci?
Dostal jsem od ministra za úkol vztah k zahraničí, vládě, sněmovně a Senátu, krizovou legislativu.