Vtipy
Re: Vtipy
Tenhle je tuze dobrej. I když to taky vtip není.Dzin píše: ↑19/2/2026, 09:46Přijde prezident Petr Pavel do banky, chce vybrat peníze, ale nemá s sebou občanku. Pokladní mu bez občanky odmítá peníze vydat, ale on se hájí: „Jsem přece prezident Pavel , mě zná celá republika, tak na co občanku?“
-"To víte pane, vzhled není věrohodná identifikace… Existují dvojníci. Kdepak, to Vám nemůžu vydat. Kdysi jsme tu měli Káju Gotta, taky bez občanky, ale zazpíval a všem bylo jasné, že je pravý.
Pak tu byl Jarda Jágr, ukázal 68 triků s pukem a peníze jsme mu nakonec také vydali."
-"No jo, ale když já nic neumím." řekne Pavel
-"Ano, a v jakých bankovkách si to přejete vyplatit, pane prezidente ?"
Cerkev je blízko, ale je ledovice. Krčma je daleko, ale půjdem opatrně.
Re: Vtipy
Z Ikska:
"Když prochází Petr Pavel přírodou, tak myši vylézají z nor, aby ho pozdravily. Ptáci slétají z hor, aby ho pozdravili. Žáby z rybníků sedají na stavidla, aby ho pozdravily.
Pávek náš nejjasnější. Slunce našeho života. Kim Čonk Pávek. Láska našeho života. Světlo našeho žití."
Willy Guruth
"Když prochází Petr Pavel přírodou, tak myši vylézají z nor, aby ho pozdravily. Ptáci slétají z hor, aby ho pozdravili. Žáby z rybníků sedají na stavidla, aby ho pozdravily.
Pávek náš nejjasnější. Slunce našeho života. Kim Čonk Pávek. Láska našeho života. Světlo našeho žití."
Willy Guruth
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček