Rychlá oznámení
Moderátor: jarl
- EASY_COMPANY
- rotný
- Kontaktovat uživatele:
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Hľadám autora článku Bitva u Mykaé 479 p.n.l. pri reorganizácií staroveku som ju nedopatrením zmazal. Žiadam teda autora aby sa znova zaskvel svojimi znalosťami a umiestnil ich na PALBu. Súčasne sa ospravedlňujem autorovi a prímam plnú zodpovednosť.
PS: Ak by za toto nedopatrenie hrozil Fyzický trest tak za to môže Thór a trest náleží jemu. :-)
PS: Ak by za toto nedopatrenie hrozil Fyzický trest tak za to môže Thór a trest náleží jemu. :-)
Thór a Hektor - mám pocit, že účast na militaristickém diskusním fóru u vás způsobila nečekané zesurovnění mysli. Měli by jste to napravit a navzájem si poslat lízatko a přáníčko se srdíčkem. Takto o vás mám obavu že skončíte špatně. 

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Pátrač-vzhledem k tomu, že Thórovým heslem bylo "co se hýbe zabij", projevuji až nečekaný pacifizmus
Ovšem o co v jádru jde, Hektor (a díky mu za to), rozdělil starověk na vlákna, čímž "můj" Řím dostal samostatné vlákno.Pustil se do toho sám a bez mé pomoci (děkuji znovu)...mám totiž PC na revitalizaci a píšu z práce. Takže celé to je "škádlení" bratrů ve zbrani

Ovšem o co v jádru jde, Hektor (a díky mu za to), rozdělil starověk na vlákna, čímž "můj" Řím dostal samostatné vlákno.Pustil se do toho sám a bez mé pomoci (děkuji znovu)...mám totiž PC na revitalizaci a píšu z práce. Takže celé to je "škádlení" bratrů ve zbrani

" Thór "
Kaphar hunnu bhanda marnu ramro
Ó mocný Thóre tvoj Pacifizmus mi nedovoľuje kľudne zaspať už pekne dlho.
Ďakujem že si mi pridal zásluhy za rozdelenie Staroveku, bolo náročné napísať Hans S. aby to rozdelil. :-)
Lízatko no neviem daj adresu a pošlem ti ho ale ja chcem čokoládu to je moja závislosť.
K tomu článku no zdá sa mi že to bol jeden z mála ktoré neboli od Thóra takže si asi počkáme kým sa neobjaví autor a nesprdne nás za našu neschopnosť. (prosím všimnite si že som napísal nás, kolektívna vina sa znáša lepšie)
Ďakujem že si mi pridal zásluhy za rozdelenie Staroveku, bolo náročné napísať Hans S. aby to rozdelil. :-)
Lízatko no neviem daj adresu a pošlem ti ho ale ja chcem čokoládu to je moja závislosť.
K tomu článku no zdá sa mi že to bol jeden z mála ktoré neboli od Thóra takže si asi počkáme kým sa neobjaví autor a nesprdne nás za našu neschopnosť. (prosím všimnite si že som napísal nás, kolektívna vina sa znáša lepšie)
TO Sa58: přísloví o měření a řezání?
Niečo na spôsob: pokus-omyl? :-)
Včera som toho prerezal celkom dosť tak som rád že to neprežil len jeden článok. Ako by povedal jeden môj známy: straty 30% sú povolené.
Myslel som že ak je ten článok na dvoch miestach že ho to zmaže len z jedného a nie úplne. No čo stalo sa cesta do pekla je dlhá a stretneš na nej kopu fajn ľudí.
Niečo na spôsob: pokus-omyl? :-)
Včera som toho prerezal celkom dosť tak som rád že to neprežil len jeden článok. Ako by povedal jeden môj známy: straty 30% sú povolené.
Myslel som že ak je ten článok na dvoch miestach že ho to zmaže len z jedného a nie úplne. No čo stalo sa cesta do pekla je dlhá a stretneš na nej kopu fajn ľudí.