Vtipy
I want to believe
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Re: Vtipy
Donald Trump je historicky první prezidcent světa, který dokázal prohrát dokonce i proti jednobuněčnému organismu.
(bazén, pro ty co nevědí)
(bazén, pro ty co nevědí)
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Jde o to jak nechal natřít na modro bazén, nevím jak se to správně jmenuje, u Lincolnova památníku. A nejenom že opět zezelenal, ještě to nejspíš udělali blbě a loupe se jim to.
A tak přemýšlím, co se v té Ankaře má stát tak důležitého, že se to bez lídra pravdy a lásky neobejde. Přemýšlím o tom od chvíle, kdy dva členové KSČ uložili v přímém přenosu třetímu členovi KSČ, aby vzal sebou čtvrtého člena KSČ.
Tato otázka mě rozesmívá už pár měsíců.
Plus jeden
Mluvil jsem s pekařem a ten mi řekl, že když PePa pojede, tak bude chleba levnější o celý jeden halíř!
Už příští pětiletku!
Jeden muz mel rad tri zeny a nemohl se rozhodnut, se kterou se ma ozenit. Tak dal kazde 100 tisíc korun, aby s nimi udeleli,co uznaji za nejlepsi.
- Prvni si nakupila saty, kosmetiku, sperky a pravi: "Udelala sem,drahy, vse pro to, aby jsi mel tu najkrasnejsi zenu".
- Druha nakupila veci pro neho: Obleceni, sportovni potreby, napojove supravy do baru atd. "To proto, drahy, aby jsi vedel, jak na tebe myslim".
- Treti vrhla penize do podnikani a po kratke dobe prinesla manzelovi zpet 200 tisic. "Aby si videl, jaka jsem sikovna".
I zamyslel se muz hluboce a nakonec si vybral tu s nejvetsimi kozami.
- Prvni si nakupila saty, kosmetiku, sperky a pravi: "Udelala sem,drahy, vse pro to, aby jsi mel tu najkrasnejsi zenu".
- Druha nakupila veci pro neho: Obleceni, sportovni potreby, napojove supravy do baru atd. "To proto, drahy, aby jsi vedel, jak na tebe myslim".
- Treti vrhla penize do podnikani a po kratke dobe prinesla manzelovi zpet 200 tisic. "Aby si videl, jaka jsem sikovna".
I zamyslel se muz hluboce a nakonec si vybral tu s nejvetsimi kozami.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.