Vo fore v Události a konflikty po roce 1945 viewforum.php?f=106 podľa mňa chýba viac informácií o vojne v Juhoslávii, čistkách a následkoch. Je tam len zopár tém. Ďalšie sú rozhrkané v iých subforach. Aký je dôvod, že to nevzniklo, je to vec internej dohody ?
Ja by som rád niekoľko udalostí popísal ale neviem kam.
Myslím si, že si celá tá vojna zaslúži vlastné subforum.
návrh - samostatné subforum o Vojne v Juhoslávii
návrh - samostatné subforum o Vojne v Juhoslávii
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Re: návrh - samostatné subforum o Vojne v Juhoslávii
Nic ti nebrání v tom, aby jsi ho založil a pojmenoval. Když pak označíš těch pár témat, může se to do něj přesunout, ať je to vše pohromadě. Jak chceš.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Môžem vytvoriť len novú tému, ale nie nové subforum.
Jo takhle, no, tak to se obrať na červené. Téma má výtlak bezesporu.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Hele nikdy jsem nebyl úplně zastáncem vytváření subfór jen pro pár témat v systému phpBB bez MOŽNOSTI TAGŮ.
NĚKTEŘÍ TO KDYSI ŘEŠILI pomocí módů, ale při aktualizacích to byl problém. V současnosti je trend, aby to sortovala Ai, to umí jiná modernější fóra.
Zpátky k problému:
Musí se to pak překlikávat, zapadlé sekce google nenašel a neindexoval, navíc ty jsi odborník na vyhledávání.
Nicméně klidně napiš třeba jarlovi nebo Skeletovi, aby ti subfórum vytvořil, pokud se tedy problematiky dlouhodobě ujmeš.
Dále sem dej linky témat, ty by pak uměl Zemakt přesunout. Zatím.
NĚKTEŘÍ TO KDYSI ŘEŠILI pomocí módů, ale při aktualizacích to byl problém. V současnosti je trend, aby to sortovala Ai, to umí jiná modernější fóra.
Zpátky k problému:
Musí se to pak překlikávat, zapadlé sekce google nenašel a neindexoval, navíc ty jsi odborník na vyhledávání.
Nicméně klidně napiš třeba jarlovi nebo Skeletovi, aby ti subfórum vytvořil, pokud se tedy problematiky dlouhodobě ujmeš.
Dále sem dej linky témat, ty by pak uměl Zemakt přesunout. Zatím.

ok