Když jsem tuto fotku našel, tak se mi zastesklo, slzu jsem uronil...
Moderátor: jarl
Já uvedl, že bych chtěl sloužit u námořního praporu královských lukostřelců. Že prej nemáme..tak jsme se nakonec shodli an řidičích, neb u nich byl otec...Fatale píše:kdyz se mne u odvodu zeptali u jaky zbrane bych chtel slouzit a ja jim rekl, ze nejlepsi by bylo delat nekde v kantyne, tak se tvarili divne, az nepratelsky
Za plně funkční výzbroj se rovněž přimlouvám. Když vidím, co všechno si u nás dovolí justice, tak za chvíli tu máme Třiadvacítku jak řemen, pak by se tohle vozítko hodilo...Pátrač píše:Tak to já bych dal klidně i litr. Ale chtěl bych zbraně plně funkční. Je neuvěřitelné co je možné. A to se prý ve VOP Štenberk 60 kusů chystá na prodej někam do zahraničí.
No, zatím je to ve stádiu přípravy a vyřizování, ale vyjít by to mělo... i ve vojenských prostorech jsou totiž honební pozemky:) A víš jaký umím být, třeba ještě rádi obětují jedno BVP, aby se mne zbavili;)Pátrač píše:Vallun - jestli budeš ve Štenberku tak se domluvíme a něco vymyslíme. Ale mám obavu že nezrekvírješ vůbec nic. Jsou tam nějací přecitlivělí když ji něco někdo bere.
Já bych spíše řekl, že to stříkají pod velmi slušným tlakem.Pátrač píše: Překvapilo mě, jak si proud hořící kapaliny udržuje homogenitu a tvar i na poměrně velkou vzdálenost od výšlehovky. Zdá se, že mají velmi sofistikovanou zahušťovací látku.