REDAKČNÍ PLÁN
Moderátor: jarl
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
REDAKČNÍ PLÁN
Jelikož se vyskytly určité problémy s americkými lehkými tanky (hlavně jazyková bariéra), budu v blíže neurčených intervalech pracovat na modernizovaných variantách tanku T-72 :
( [s]T-72M4 CZ, PT-91,[/s] TR-125, M-84, M-95 Degman) a speciální varianty tanku T-72 (MTU-72, BREM-1, IMR-2)
Pokud mi bude vycházet čas, prozatím bych si zamluvil německé tankové jednotky (divize) z období 2. světové války.
( [s]T-72M4 CZ, PT-91,[/s] TR-125, M-84, M-95 Degman) a speciální varianty tanku T-72 (MTU-72, BREM-1, IMR-2)
Pokud mi bude vycházet čas, prozatím bych si zamluvil německé tankové jednotky (divize) z období 2. světové války.
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 17/4/2009, 04:39, celkem upraveno 1 x.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Jestli nemáte někdo rozpracovanou Olgu Alexandrovnu, nejmladší dceru Alexandra III., něco málo bych sepsala. Pokud na ní někdo pracujete, tak můžu přenechat.
EDIT: Hotovo, téma posláno.
EDIT: Hotovo, téma posláno.
Naposledy upravil(a) Ljubov dne 19/4/2009, 20:38, celkem upraveno 1 x.

All for our vantage. Then, in God’s name, march.
Every rose grows merry with time.
There’s never a rose grows fairer with time.
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Na hodně dloho se asi odmlčím jako autor článků na palbě. Je čas se taky trochu věnovat rekonstrukci vlastních stránek. Pokud by někdo chtěl mnou zabavená témata TK-3, TKS, 7TP, 10TP a podobně, tak ať se mně ozve přes SZ a domluvíme se. Jinak první díl by mohl byt hotový nekdy o prázdninách.
Hydrostar se s námi trvale rozloučil...
- jarl
- 3. Generálmajor
Dostaly se mi do rukou nějaké informace o ruských pomocných křižnících a jejich bojovém nasazení během rusko - japonské války, takže bych na tohle téma chtěl napsal alespoň krátký článek. Nepředpokládám, že by se tohle okrajové téma chystal zpracovat i někdo jiný, ale jistota je jistota.
Výhledově bych rád napsal i něco o chilském chráněném křižníku Esmeralda (pozdější japonský Izumi) a tady by případná kolize s plány někoho dalšího mohla reálně hrozit, protože tahle zajímavá loď si samostatný článek určitě zaslouží.
Výhledově bych rád napsal i něco o chilském chráněném křižníku Esmeralda (pozdější japonský Izumi) a tady by případná kolize s plány někoho dalšího mohla reálně hrozit, protože tahle zajímavá loď si samostatný článek určitě zaslouží.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
jsem rád, že mě někdo konečně podpoří s tímto tématem a dobou rusko-japonské války. Ale pořád mám zamluvenou bitvu ve Žlutém moři a u Cušimy:-)jarl píše:Dostaly se mi do rukou nějaké informace o ruských pomocných křižnících a jejich bojovém nasazení během rusko - japonské války, takže bych na tohle téma chtěl napsal alespoň krátký článek. Nepředpokládám, že by se tohle okrajové téma chystal zpracovat i někdo jiný, ale jistota je jistota.