Obrneny transporter OT 65 FUG

Odpovědět
major
svobodník
svobodník

Obrneny transporter OT 65 FUG

Příspěvek od major »

stal som sa uspesnym majitelom zdevastovaneho obrneneho transporteru OT 65 FUG , ktory stal otvroeny cca 10 rokov na volnom priestranstve. pretoze sa ho spolu s partou nadcencou snazim dat do co mozno najlepsieho technickeho stavu, bol by som rad, keby sa tu nasla parta ludi, co ma nejake informacie a poskytla ich. pripadne informacie. jedna sa o tecjnicke schemy, elektricke schemy, fotky vozidla podla ktorych sa da postupovat pri udrzbe, dielenske prirucky a pod.

podla vsetkeho sa jednalo o typ OT-65 CHV chemicko-velitelsky obrneny transporter.

[align=center]OT-65 CHV[/align]

DAKUJEM!!!!! major_tt
Verni sebe, svorne napred!
Pravičák
četař
četař

Příspěvek od Pravičák »

Vážený pisateli,myslím,že jste si vzal danajský dar.Osobně jsem s ním během své vojenské kariery parkrát na cvičení přesunoval,a co jsem mluvil s řidiči těchto Fugů,tak všichni říkavali,že k této technice je velmi málo technické dokumentace.Ale nejhorší bylo to,že měly strašně složitý systém brzd,a osobně u našeho útvaru byly většinou odstaveny,neboť nebylo možné na tuto techniku najít vyškoleného technika.Prostě jen málo lidí v ČSLA Fugům rozumělo.Jedině zkuste,bývalé chemiky.ale dle mého soudu se dnes už jedná osoby přes 50 let a ti už na internet nechodí.
-------------------------------------------------------------------------------------
Můj lid i já sám,Josife Vissarionoviči Staline,si dobře pamatujem Vaši moudrou předpověď.A.Hitler v roce 1941 nezaútočí!

Berija Stalinovi:21.6.1941
Ionor
nadporučík
nadporučík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ionor »

Pokiaľ si tam už nebol pretože tam tiež niekto rieši stejný problém, tak ti to možno pomôže...
http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/83022

Obrnené kolesové transportéry sú na okraji mojích zaujmov ale z toho čo som sa z rýchleho prebehnutia internetom dozvedel, tak je to modifikácia BRDM-2, takže by ti mohol pomôcť servisný manuál na tento stroj stiahnuteľný z dodaného linku

http://www.steelbeasts.com/Downloads/p1 ... ileid/1820
Na fórum už neprispievam, smerujte svoje nezmysli na ostatných členov fóra...
(Tech channel) youtube.com/user/IonorRea
(Satire channel) youtube.com/channel/UCjS5hvJT-No5zoxPKdX1qCA
El Diablo
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Nemyslím si že mu manuál k BRDM nějak pomůže, byť na první pohled vypadají podobně.
BRDM - pevné nápravy, benzínový motor, jedna vrtule.
OT-65 - nezávislé zavěšení, naftový motor, dvě vrtule.

Ono těch změn tam bude víc, ale já je všechny neznám.
Odpovědět

Zpět na „Obrněná technika a dělostřelectvo“