Steel panther main batt tanks
Moderátor: jarl
Steel panther main batt tanks
zdravím, nemáte náhodou někdo tuhle hru v té lepší CD edici? určitě se dohodnem na ceně. dikes moc
Re: Steel panther main batt tanks
Též sháním WINSP MBT v plnohodnotné CD edici. Pouze originál (ne nelegální kopii). Cena pro mne není až tak rozhodující (pokud bude rozumná).

Zbourat stodolu umí každý osel, postavit jí ale vyžaduje tesařské umění.
Proč jí prostě nekoupíš z webu Shrapnel games ? Tahle legenda za to určitě stojí.
If you're going through hell, keep going. -- Winston Churchill
-
- četař
Z nostalgie to právě lehce pařím. Existuje známá finta, jak udělat z neplné verze, verzi plnou, tedy verzi CD. Kdyby chtěl někdo dostat nářez - nabízím se jako soupeř 

Tomass píše:Proč jí prostě nekoupíš z webu Shrapnel games ? Tahle legenda za to určitě stojí.
Určitě stojí. Já jen nemám zkušenosti s nákupem přes internet v zahraničí. Ale díval jsem se na stránky Shrapnel Games a nevidím v tom až takový problém. Jen otázka - když zvolím způsob pořízení: windows download - kde to vlastně-po zaplacení- stáhnu? A jak velký bude soubor?
Není vhodnější koupit fyzické cd? Resp. vyplatí se tato forma?
Díky za nabídku - pouvažuji nad tím. Tu fintu nevyužiji - přece jen považuji za fér ocenit práci a snahu autorů.Elbo Smogg píše:Z nostalgie to právě lehce pařím. Existuje známá finta, jak udělat z neplné verze, verzi plnou, tedy verzi CD. Kdyby chtěl někdo dostat nářez - nabízím se jako soupeř

Zbourat stodolu umí každý osel, postavit jí ale vyžaduje tesařské umění.
Po zaplacení se ti tam někde objeví odkaz. Myslím že to má kolem 200MB, tzn. nic velkého. Fyzickým CD nic extra navíc nezískáš, teda kromě krabičky s CDčkem.
@Elbo Smogg
Máš SZ.
@Elbo Smogg
Máš SZ.

If you're going through hell, keep going. -- Winston Churchill
S nákupem přes net není žádný problém, není se čeho obávat. Odkaz na stažení ti přijde i do mailu a zůstane myslím nějaký čas aktivní. To znamená, že i v případě že se třeba nepodaří z nějakého důvodu stáhnout soubor napoprvé o nic nepřijdeš a nebudeš s tím mít žádné problémy. Jdi do toho.