sraz Palby podzim 2009
Moderátor: jarl
- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Sice už poněkud pozdě, ale přece - ráda jsem vás všechny poznala. Je dobré vědět, kdo všechno už o mě někdy slyšel, ale neměl tucha, co jsem vlastně zač
Jinak se musím pochlubit, že jsem s vtipem "tak to jsem ještě neviděl..." docela sklidila úspěch u své spolubydlící v Brně
Jinak nic proti "akční" Cassiově fotce, ale přece jenom bych upřednostnila fotky přímo ze srazu, kde s přece taky fotilo. Budou nějaké volně ke zkouknutí? Pokud jo, tak doufám, že ne na FaceBooku - nechce se mi zakládat si na "ksichtí knize" profil jenom proto, abych se čas od času koukla na pár fotek

Jinak nic proti "akční" Cassiově fotce, ale přece jenom bych upřednostnila fotky přímo ze srazu, kde s přece taky fotilo. Budou nějaké volně ke zkouknutí? Pokud jo, tak doufám, že ne na FaceBooku - nechce se mi zakládat si na "ksichtí knize" profil jenom proto, abych se čas od času koukla na pár fotek

- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Pár lidem jsem hodil odkaz přes ICQ, pokud mají ostatní účastníci zájem, hodím jim to do SZ
Naposledy upravil(a) sa58 dne 22/11/2009, 21:22, celkem upraveno 1 x.

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
sa58 píše:Pár lidem jsem hodil odkaz přes ICQ, pokud mají ostatní účastníci zájem, hodím jim to do SZ
pokial nieco je, kludne mozes na peter.pbc@zoznam.sk
apropos ospravedlnujem sa za dlhsiu odmlku, momentalne mam kopec starosti so stahovanim sa do olomouca, tak neviem kde mi hlava stoji

Verni sebe, svorne napred!