Rychlá oznámení
Moderátor: jarl
Slíbené NOVOROČNÍ odměny PALBY:
Po dohodě s Lordem jsme nakonec sejmuly "tabu" z nejvyšší hodnosti a byla přidělena i dvěma zdejším Administrátorům.
Takže - nejprve povýšení(v abecedním pořadí)
Do hodnosti Armádní Generál:
Pegeucko, Sa58
Díky výše zmíněnému posunu se otevřela další možnost.
Do hodnosti Generál poručík:
michan, YAMATO
Do hodnosti Podplukovníka:
Ljubov
Do hodnosti majora:
Rosomak, skelet, Thór,
VYZNAMENÁNÍ:
za články 2.stupeň - Ikala,
za články 3.stupeň - Caymann, Jarl, Komisař, Scrat,
za zásluhy bronz - Hydrostar
Všem odměněným blahopřejeme.
A těm na které se nyní nedostalo tip. Aktivita a snaha se u nás oceňuje.
Po dohodě s Lordem jsme nakonec sejmuly "tabu" z nejvyšší hodnosti a byla přidělena i dvěma zdejším Administrátorům.
Takže - nejprve povýšení(v abecedním pořadí)
Do hodnosti Armádní Generál:
Pegeucko, Sa58
Díky výše zmíněnému posunu se otevřela další možnost.
Do hodnosti Generál poručík:
michan, YAMATO
Do hodnosti Podplukovníka:
Ljubov
Do hodnosti majora:
Rosomak, skelet, Thór,
VYZNAMENÁNÍ:
za články 2.stupeň - Ikala,
za články 3.stupeň - Caymann, Jarl, Komisař, Scrat,
za zásluhy bronz - Hydrostar
Všem odměněným blahopřejeme.
A těm na které se nyní nedostalo tip. Aktivita a snaha se u nás oceňuje.

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
Chtěl bych pogratulovat všem oceněným a povýšeným za dobrou práci pro PALBU. Dále bych chtěl popřát upřímnou soustrast Ljubov, které je její vytoužená hodnost Spammer zase o něco dál. Také bych chtěl poděkovat za své povýšení, byť nechápu jak jsem se k němu vypracoval. Ale tímto slibuji, že půjdu do sebe, začnu bojovat s mou příšernou leností a začnu se článkům věnovat

Naposledy upravil(a) skelet dne 6/1/2010, 19:41, celkem upraveno 1 x.

Virtuálně a upřímně třesu pravicí všem oceněným či povýšeným.
Za sebe - díky.
Dále doufám, že po "zdecimování" nižšího důstojnictva toto bude brzy zaplněno dalšími členy.
Někdy si říkám, že každý nový má těžší a těžší cestu, protože okruh neotevřených témat se logicky zužuje. Některé komentáře jsou pak rozsáhlejší a detailnější než původní článek.
Ale to je už práce armádních generálů, aby vymysleli, jak na to....
Za sebe - díky.
Dále doufám, že po "zdecimování" nižšího důstojnictva toto bude brzy zaplněno dalšími členy.
Někdy si říkám, že každý nový má těžší a těžší cestu, protože okruh neotevřených témat se logicky zužuje. Některé komentáře jsou pak rozsáhlejší a detailnější než původní článek.
Ale to je už práce armádních generálů, aby vymysleli, jak na to....
Blahopřeji povýšeným a vyznamenaným
Osobně mě těší, že mám kolegu plukovníka - už můžeme každý velet brigádě. A to značí, že dvě brigády jsou už divize. Dobře se to vyvíjí

Osobně mě těší, že mám kolegu plukovníka - už můžeme každý velet brigádě. A to značí, že dvě brigády jsou už divize. Dobře se to vyvíjí

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
A kde mám tů medajlu? Muheheheheh
A na to se napijem 
Obrázek vyznamenání ti tam přidajů postupem doby admini. Já sice vím, jak se tam dává, ale říkat ti to rači nebudu
A obrázek pod hodnost nebo též avatar se dává následujícím způsobem:
1) klikneš na nápis nastavení v horní liště palby
2) téměř dole máš sekci Obrázky postaviček
3) tam si buď
a - nahraješ svůj vlastní obrázek z PC (Přihraj obrázek postavičky ze svého počítače)
b - nahraješ nejaký obrázek, co najdeš na internetu, který se ti líbí (Přihrát obrázek postavičky z URL)
c - klikneš na zobrazit galerii postaviček a tam si nejaký zaklikneš a dáš zvolte obrázek postavičky (Ale tady je to samý německý voják)
4) zaklikneš odeslat
Obrázek by měl mět určité parametry, které ti eště zjistím. Jako velikost a tak
Nekde to tu určitě bude.
Edit:
Tak je to tam přímo napsané:
Zobrazit malý obrázek postavičky pod podrobnostmi v příspěvcích. Pouze jeden obrázek postavičky bude zobrazen, jeho šířka by neměla být větší než 100 bodů a výška 100 bodů a velikost souboru by neměla přesahovat 10kB.
Edit2:
Stačí si říct a hned ju tam mám
A na to se napijem... Muhehe

Obrázek vyznamenání ti tam přidajů postupem doby admini. Já sice vím, jak se tam dává, ale říkat ti to rači nebudu

A obrázek pod hodnost nebo též avatar se dává následujícím způsobem:
1) klikneš na nápis nastavení v horní liště palby
2) téměř dole máš sekci Obrázky postaviček
3) tam si buď
a - nahraješ svůj vlastní obrázek z PC (Přihraj obrázek postavičky ze svého počítače)
b - nahraješ nejaký obrázek, co najdeš na internetu, který se ti líbí (Přihrát obrázek postavičky z URL)
c - klikneš na zobrazit galerii postaviček a tam si nejaký zaklikneš a dáš zvolte obrázek postavičky (Ale tady je to samý německý voják)
4) zaklikneš odeslat
Obrázek by měl mět určité parametry, které ti eště zjistím. Jako velikost a tak

Edit:
Tak je to tam přímo napsané:
Zobrazit malý obrázek postavičky pod podrobnostmi v příspěvcích. Pouze jeden obrázek postavičky bude zobrazen, jeho šířka by neměla být větší než 100 bodů a výška 100 bodů a velikost souboru by neměla přesahovat 10kB.
Edit2:
Stačí si říct a hned ju tam mám

Hydrostar se s námi trvale rozloučil...
Gratuluji všem výše uvedeným!
Dále uvádím k povýšení zasloužilých členů Palby na hodnosti nejvyšší. Po dohodě se mnou byli povýšeni do hodnosti armádního generála dva zasloužilí členové Palby. A to sice sapik (sa58) a Pege (Pegeucko). Tím tedy získali stejnou hodnost jako já. A jsou to dosud tři nejvyšší hodnosti na Palbě.
Povýšení je můj způsob jak Vám říci, že si vedete dobře, a že jste dosáhli důvěrné úrovně, jenž se odráží nejen ve Vašich příspěvcích, ale i vlastních zkušenostech s Palbou. Doufám, že Vám motivace pokračovat vydrží nadále!
Dále uvádím k povýšení zasloužilých členů Palby na hodnosti nejvyšší. Po dohodě se mnou byli povýšeni do hodnosti armádního generála dva zasloužilí členové Palby. A to sice sapik (sa58) a Pege (Pegeucko). Tím tedy získali stejnou hodnost jako já. A jsou to dosud tři nejvyšší hodnosti na Palbě.
Povýšení je můj způsob jak Vám říci, že si vedete dobře, a že jste dosáhli důvěrné úrovně, jenž se odráží nejen ve Vašich příspěvcích, ale i vlastních zkušenostech s Palbou. Doufám, že Vám motivace pokračovat vydrží nadále!

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Rychlá oznámení
Dámy a pánové, krátká bezvýznamná zprávička : Změna barvy nicku
Vrácení propůjčené moderátorské funkce.
Převážně z nedostatku času nejsem plně schopen se věnovat svěřeným tématům a tím zodpovědně vykonávat moderátorskou funkci. Z toho důvodu jsem požádal o odebrání moderátorských práv. Nyní jsem standarní uživatel Palby jako desítky dalších.
Vrácení propůjčené moderátorské funkce.
Převážně z nedostatku času nejsem plně schopen se věnovat svěřeným tématům a tím zodpovědně vykonávat moderátorskou funkci. Z toho důvodu jsem požádal o odebrání moderátorských práv. Nyní jsem standarní uživatel Palby jako desítky dalších.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.