Nové zbraně nejen pro AČR (ČZ 805, G 805, SAG 30)
No tedy, tak ten týpek co tam hlásí u tý osmapadesátky závadu, má "vykerovanýho psa Nováka na zadku a kameru pod polštářem", taková scénka,...fuj :-)
nicméně ten druhý chlapík jak tam jel "plné auto", tak to byl kurňa rozdíl oproti "osmapadásatce" to jo.....
EDIT: teď mne vlastně napadlo, že oni mají vlastně ráži standart NATO, tak to jo..
nicméně ten druhý chlapík jak tam jel "plné auto", tak to byl kurňa rozdíl oproti "osmapadásatce" to jo.....
EDIT: teď mne vlastně napadlo, že oni mají vlastně ráži standart NATO, tak to jo..

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Prostě novináři, co bys čekal.
Stačil jeden školní náboj nebo tak něco.
Kdyby to dělal někdo aspoň trochu inteligentní, tak to udělá nějak jinak.
Ale z druhé strany, je vidět pro jaké diváky ty zprávy dělají
Ale " Bren " fakt vypadá dobře...

Vlastně nejen on...

Stačil jeden školní náboj nebo tak něco.
Kdyby to dělal někdo aspoň trochu inteligentní, tak to udělá nějak jinak.
Ale z druhé strany, je vidět pro jaké diváky ty zprávy dělají

Ale " Bren " fakt vypadá dobře...

Vlastně nejen on...

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
No vida - už o ní píší i na jiných serverech: http://world.guns.ru/assault/as105-e.htm
Nebát se a nekrást!
No právě na očištění pístu byla nejlepší zemina, ideálně písčitá což u nás na rotě v nivě Moravy byla.CZ 97 píše:TO wild:
Na střelnici stačilo, pokud jsi ale předstíral bojovou činnost tak to na zaschnutí mělo času dost:).
Mazáci určitě něco vymyslí, aby z toho tu hlínu, nebo písek nemuseli šťourat.
Bude stejná jako u NATO munice, nic extra. Proto doufám že 7.62mm bude v dostatečném počtu.CZ 97 píše:Když vidím tu délku hlavně tak si nemohu pomoci a nepoložit otázku, jak je ta puška přesná na větší vzdálenost se standartní NATO municí.

"Will screw them hard, fast, and in an elegant manner."
Major General Haim Bar-Lev 1967
Nevím jaký je ofiko označení, ale na horním obrázku je prototyp označen A2, a dole je podle mně ten před sériový kus který je označen jako A1, což bude nesmysl, ne? Mělo by to být obráceně.Dancer píše:No vida - už o ní píší i na jiných serverech: http://world.guns.ru/assault/as105-e.htm