Hotové modely obrněných vozidel a další pozemní techniky
Moderátor: jarl
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Co říkáte na tu obrněnou techniku ?
Tak tady ji máte : Sd. Kfz. 234/2 "Puma" 2. Pz. Divize, Normandie (Francie), rok 1944.

Vypadá docela pěkně, že ano?
Zdroj : hobbymastercollector

Vypadá docela pěkně, že ano?
Zdroj : hobbymastercollector

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
No to je důvod, proč bych si ty zásoby z redakce nikdy poštou neobjednal. I v trafikách musel člověk hodně koukat! A mnoho jsem jich musel vyměnit za jiný kus. Sice to můžete poštou reklamovat. Ale pak se to pěkně prodraží a hlavně to zdržuje.matjka píše:jn a některý tanky jsou poškozený . např. chybí pasy kulomet pojezdová kolečka
Tak já se taky přidám a napíšu svoji zkušenost. Měl ku..píp.. štěstí. Objednal jsem si najednou 16 tanků a všechny dorazily ve 100% stavu. Je fakt, že tři krabičky byly trochu nakřápnuté, ale jinak nic. Dodali mě to do měsíce, což mi při objednávání původně slíbili, takže si nemůžu stěžovat. Nechci jim dělat reklamu, ale když k tomu připočtu to, že jsem 3x během toho měsíce ještě tu objednávku měnil, tak si vážně nemám na co stěžovat. Nevím jak vám ty modely doručili, ale jestli Českou poštou, tak se nedivím že došly v tak hrozném stavu. Mně to totiž asi dovezl někdo od nich při nějaké rozvážce a nakládal s tím docela šetrně.
Jinak velmi špatné zkušenosti mám, když jsem si nechal tento jeden model zaslat z ciziny. První došel pěkně sešřotovaný (krabice byla značně okřápaná - přežila, držela tvar, ale modelu vevnitř upadla celá otočná věž a další části, takže s tím pěkně někde přímo házeli a to bez nadsázky :-(. Dodavatel mi pak bezplatně zaslal ještě jeden model a o trochu lépe ho i zabalil, ale opět zase krabice okřápaná a model vevnitř opět sešrotovaný - tentokrát se utrhl celý model od podstavce a pěkně vevnitř lítal
Jinak velmi špatné zkušenosti mám, když jsem si nechal tento jeden model zaslat z ciziny. První došel pěkně sešřotovaný (krabice byla značně okřápaná - přežila, držela tvar, ale modelu vevnitř upadla celá otočná věž a další části, takže s tím pěkně někde přímo házeli a to bez nadsázky :-(. Dodavatel mi pak bezplatně zaslal ještě jeden model a o trochu lépe ho i zabalil, ale opět zase krabice okřápaná a model vevnitř opět sešrotovaný - tentokrát se utrhl celý model od podstavce a pěkně vevnitř lítal

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Tak jsme se dočkali, ale na rozdíl od předchozí kolekce mimo tří prvních kousků, další budou už za 129,90 Kč.
Ke druhému číslu budou - jako dárek - přiloženy dokonce 2 modely.
Flakvierling SD.KFZ. 7/1 + Sd.Ah.51
Steyr 1500/A01 + 20 mm flak 3
Tato série udělá radost převážně sběratelům německé techniky z druhé světové války.
Malá oprava, na stránkách Amercomu je uvedeno :PD píše:Tak Sd.Kfz. 250 - 1942 je konečně už i v našich trafikách!
Příště vychází Sd.Kfz 7/1 s přívěsem
Ke druhému číslu budou - jako dárek - přiloženy dokonce 2 modely.

Tato série udělá radost převážně sběratelům německé techniky z druhé světové války.

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Po delší pauze opět novinky : Firma Altaya/De Agostini (někde jsem četl, že se spojily)

Popisky k tomu dávat nebudu, když si to zvětšíte, je to vidět. Jinak některé se nám objeví v kolekci "Bojová vozidla" od Amercomu.
Zdroj : diecast72.com

Popisky k tomu dávat nebudu, když si to zvětšíte, je to vidět. Jinak některé se nám objeví v kolekci "Bojová vozidla" od Amercomu.
Zdroj : diecast72.com
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 12/5/2010, 15:29, celkem upraveno 1 x.

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Pro změnu, zde jsou novinky od firmy Hobby Master :

1. 15th Pz. Div., 33rd Tank Destoryer Bttn., North Africa, 1942, Marder III Sd.Kfz.139
2. The Bloody Trail, LVT(A)-1
3. 101st Airborne Division, Company 'C', Normandy, 1944, Willys MB Jeep

1. M10 Tank Destroyers "Wolverines" British 3rd Infantry Division, Normandy 1944
2. M10 Tank Destroyer, Polish 1st Armored Division, Netherlands, 1944,
3. M10 Tank Destroyers 1st Armored Div.,601st Tank Destroyer Battalion, Italy, May 1944
Zdroje : hobbymastercollector.com, petescollectibles.com

1. 15th Pz. Div., 33rd Tank Destoryer Bttn., North Africa, 1942, Marder III Sd.Kfz.139
2. The Bloody Trail, LVT(A)-1
3. 101st Airborne Division, Company 'C', Normandy, 1944, Willys MB Jeep

1. M10 Tank Destroyers "Wolverines" British 3rd Infantry Division, Normandy 1944
2. M10 Tank Destroyer, Polish 1st Armored Division, Netherlands, 1944,
3. M10 Tank Destroyers 1st Armored Div.,601st Tank Destroyer Battalion, Italy, May 1944
Zdroje : hobbymastercollector.com, petescollectibles.com
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 13/5/2010, 16:38, celkem upraveno 1 x.

Re: Co říkáte na tu obrněnou techniku ?
TonyHazard : 2. Achilles IIc Polish 1st Armored Division, Netherlands, Autumn 1944
Moc mi to jako Achilles nepřipadá.
Zdravím Dušan
Zdravím Dušan
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Re: Co říkáte na tu obrněnou techniku ?
Máš pravdu, překlep na hlavní stránce. OpravenoDušan píše: 2. Achilles IIc Polish 1st Armored Division, Netherlands, Autumn 1944
Zdravím Dušan
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 15/5/2010, 16:57, celkem upraveno 1 x.

Když se tak dívám na ty dva modely Pumy od Hobby Master, jak mají každý jinou věž, tak přemýšlím, jestli by se firma v budoucnosti nehecla a neudělala by z Marderu III model PzKpfw 38(t). Docela by mi tím udělali radost...
Naposledy upravil(a) Dušan dne 14/5/2010, 20:36, celkem upraveno 1 x.