REDAKČNÍ PLÁN
Moderátor: jarl
kacermiroslav - ani ne. Nejsem si jist zde by o to byl zájem tak veliký abych do toho dal potřebné úsilí. Navíc i tato pevnost se mi zauzlila a roste z toho monstrum.
Je fakt že po večerech to celé procházím, vkládám obrázky do textů a dávám tomu podobu publikační. Je to dost pracné ale vypadá to dobře. Hlavně musím zmenšovat obrázky a podobné extravagance. Až to bude tak to bude možno lehce vypálit a poslat tomu kdo bude chtít. Nad tiskem jsem zatím neuvažoval.
K michanově knize zatím pouze vzhlížím a klaním se.
Je fakt že po večerech to celé procházím, vkládám obrázky do textů a dávám tomu podobu publikační. Je to dost pracné ale vypadá to dobře. Hlavně musím zmenšovat obrázky a podobné extravagance. Až to bude tak to bude možno lehce vypálit a poslat tomu kdo bude chtít. Nad tiskem jsem zatím neuvažoval.
K michanově knize zatím pouze vzhlížím a klaním se.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Pátrač: ale verze pro tisk by potěšila - jen málo lidí s sebou tahá na pěší tůry notebook, jako já - a i těm jako já nakonec dojde baterka 
Jinak ad Ikalův návrh - rok a půl mi na disku běží rozdělaný Super Hornet. Mě baví nimrání se v avionice a zbraňových systémech a za nic na světě jsem se nedokázal překousnout přes psaní o konstrukci a podobně - to jde úplně mimo mě. Takže kdyby měl někdo chuť se do toho dát se mnou a rozpitvat strojírenské části, motory, aerodynamiku a tak, měl bych docela radost...

Jinak ad Ikalův návrh - rok a půl mi na disku běží rozdělaný Super Hornet. Mě baví nimrání se v avionice a zbraňových systémech a za nic na světě jsem se nedokázal překousnout přes psaní o konstrukci a podobně - to jde úplně mimo mě. Takže kdyby měl někdo chuť se do toho dát se mnou a rozpitvat strojírenské části, motory, aerodynamiku a tak, měl bych docela radost...
Trozku odbocim od tematu. Chtel bych sem se na neco zeptat , a to jest:
Nejak nevim co mam popsat napadl me Strv m/42 a pak OF-40 ikdyz ten je tu uz trozku zmineny. Chtel bych popsat neco moderniho nemyslim uplne :-).
Myslim treba od 1.generace - 3.
A tak se vas ptam jestli by jste mi neporadily.
Jinak jak sem driv chtel popsat Bronetraktory tak do toho se radsi nepoustim je to na me moc tezky a tak to prenechavam nekomu jinemu.
Nejak nevim co mam popsat napadl me Strv m/42 a pak OF-40 ikdyz ten je tu uz trozku zmineny. Chtel bych popsat neco moderniho nemyslim uplne :-).
Myslim treba od 1.generace - 3.
A tak se vas ptam jestli by jste mi neporadily.
Jinak jak sem driv chtel popsat Bronetraktory tak do toho se radsi nepoustim je to na me moc tezky a tak to prenechavam nekomu jinemu.
Nestřílejte vždyt' tu jsou lidi
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Po ZB 47 je třeba odbočit k tématu, které bude hýbat Palbou. Proto jsem si dal do plánu projekt E-100, to bude určitě trhák. Pro neznalé, je to německé a nebylo to postavené 
A po E-100 asi konečně dlouho slibovaný Panzer II.....

A po E-100 asi konečně dlouho slibovaný Panzer II.....
Naposledy upravil(a) sa58 dne 7/4/2010, 19:57, celkem upraveno 1 x.

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Takže pravěká pevnost je vybudována. Mám rozpracovaného generála Petrova, Ivana Jefimoviče. Obránce Oděsy, Sevastopolu a Kavkazu. Třeba to bude pro Palbu zajímavé.

- jarl
- 3. Generálmajor
Momentálně pracuji na článku o španělských bitevních lodích třídy España a v dohledné době bych rád zpracoval i následující témata:
1.Turecké chráněné křižníky Hamidiye a Mecidiye.
2.Argentinské pancéřové křižníky třídy Garibaldi.
3.Konfederační korzárská loď Alabama.
4.Ruské torpédoborce třídy Sokol (pouze ty sloužící v I. Tichomořské eskadře).
1.Turecké chráněné křižníky Hamidiye a Mecidiye.
2.Argentinské pancéřové křižníky třídy Garibaldi.
3.Konfederační korzárská loď Alabama.
4.Ruské torpédoborce třídy Sokol (pouze ty sloužící v I. Tichomořské eskadře).

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
- Destroyman
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Já mám zatím hotovo. Ještě si to po sobě párkrát přečtu abych vychytal drobnosti a aby to mělo úroveň. Třeba to v diskusi dojde doplnění.
Janak mám rozpracován poslední kus práce k I. SV a to první ofenzivu proti Srbsku a první boje na Drině v září 1914. Do vánoc to bude.
Janak mám rozpracován poslední kus práce k I. SV a to první ofenzivu proti Srbsku a první boje na Drině v září 1914. Do vánoc to bude.

Naposledy upravil(a) Pátrač dne 11/8/2010, 07:41, celkem upraveno 1 x.

- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Mno...začal jsem to původně psát jako krátkou odpověd na názory Milanaxyz a náhle jsem z toho měl 7 stránek formátu A4 psáno velikostí písma 12:-) takže to mi pak přišla škoda nevyužít zdrojů a práce s tím spojené, když je ted původní téma uzavřeno. Mno co...v krajním případě to bude zase zamknuto...zvykám, si na to, že kam píšeš to individum, tam sto let tráva neroste:-)