Jak píše Destroyman - mnoho slov zabíjí myšlenku. Tudíž stručeně - mě osobně to mrzí ale respektuji to. Doufám že s námi vydržíš a já Ti slibuji, že se tady do měsíce objeví něco o hradech a myslím si, že to bude šupa.
Měj se příteli.
Moderátor: jarl
S Destroymanem plně souhlasím a Tvoje články si pohlídám.Pátrač píše:To jsme si všimli.![]()
Jak píše Destroyman - mnoho slov zabíjí myšlenku. Tudíž stručeně - mě osobně to mrzí ale respektuji to. Doufám že s námi vydržíš a já Ti slibuji, že se tady do měsíce objeví něco o hradech a myslím si, že to bude šupa.
Měj se příteli.
Očividně kritizuješ panzernet ale nevadí. Já právě mám opačný problém. Když jsem před několika X lety poprvé prolézal internet a prohlížel si různá fóra a stránky o 2. válce, tak mě černé stránky zaujmuly. Přeci jen je to něco jiného než drtivá většina internetu (různé tóny šedé). K Palbě jsem se dostal až za dalších pár let, kvůli zajimavým článkům, které jsem náhodou našel. (nějakou chvíli jsem se zajimal i o valku.cz, ale tam je tolik informací, že se v nich běžný člověk snad nemůže orientovat)ale některé weby v nádechu černých a jiných tragických barev navíc se špatnou organizací položek uživatele spíš odrazují.
Tak tak, vnější stránka dobrá, ale na fóru se to v té černé všechno hrozně ztrácí, člověk se v tom pak topí. Jsem dost tvůrčím způsobem nadanej a tohle mi vadí spíš funkčně.Očividně kritizuješ panzernet ale nevadí.
Souhlasím, taky jsem rád, že na Palbě se může psát prakticky jakékoliv téma od Starověku po současnost a že není úzce vázaná jen na tolikrát omívanou Druhou světovou válku. Hlavně pak v případě WW1 bych byl rád, kdyby se zapojilo více autorů a postavilo ji na roveň WW2, protože přeci jenom k ní máme hodně blízko. Vždyť skoro každého z nás děda či praděda byl ve válce (mobilizováno bylo asi 1,2 Mio Čechů).Pátrač píše:Tady jsem se našel a myslím si, že třeba moje hrady a pravěké fortifikace by jinde těžko snášeli. Přitom je to vojenská tématika jako víno.
Není to o návštěvnosti i když je to cenný ukazatel kvality, ale o obsahu. Naši pestrost jinde nenajdeš.
Na Panzernetu se dá změnit vzhled na podobnou barevnou kombinaci jako je palba...Polarfox píše:Tak tak, vnější stránka dobrá, ale na fóru se to v té černé všechno hrozně ztrácí, člověk se v tom pak topí. Jsem dost tvůrčím způsobem nadanej a tohle mi vadí spíš funkčně.lOčividně kritizuješ panzernet ale nevadí.
S "Valka.cz" bych se neporovnával, to je úplně jinde. Mají vlastní programátory, nejen spolupráce s nakladatelstvím "Naše vojsko" a náklady na provoz na rok 155.000,- Kč ........(víc už nemusím psát).Lord píše:Mohl bych se čertit, že nám byl věnován jen tak malý prostor, neboť z hlediska návštěvnosti se řadíme mezi druhý největší a nesledovanější vojenský portál na českém internetu. Tedy naše místo je hned za Valka.cz................. Šiřší záběr rovná se více návštěvníků, ale roste také administrační zátěž.