Popravdě jsem se s ničím takovým dosud nesetkal. Koukal jsem do kódu a když jsem viděl tabulkový layout, tak mě málem ranil šlak a šel jsem se radši věnovat studiu...# píše:Takže nejde o chybu na vašich přijímačích, ale o bordel a neschopnost hlavních firem sladit webové standardy jako takové. S tím ale my nic neuděláme, jen si můžeme myslet cosi o prdelích...
BARVA
Moderátor: jarl
Ty chyby dělá v drtivé většině "/", vyskytuje se jaksi drtivě navíc...
ccs nemá ve validátoru spoustu chyb, našlo jich to jen 12 a 10 varování...
Ale staré pravidlo hovoří, že šablona má projít bez chyb, protože jinak výsledný kód se těžko odladí...
Myslíš tohle?
a.link4 {text-decoration: none; color: #000000;}
a.link4:visited {text-decoration: none; color: #000000;}
a.link4:hover {color: #ffffff; BACKGROUND-COLOR: #000080;}
ccs nemá ve validátoru spoustu chyb, našlo jich to jen 12 a 10 varování...
Ale staré pravidlo hovoří, že šablona má projít bez chyb, protože jinak výsledný kód se těžko odladí...
Myslíš tohle?
a.link4 {text-decoration: none; color: #000000;}
a.link4:visited {text-decoration: none; color: #000000;}
a.link4:hover {color: #ffffff; BACKGROUND-COLOR: #000080;}
Opera se mi sama aktualizovala na verzi 10.51 a font na Palbě je teď hnědý - nicméně tato nová verze Opery je chybová, nezobrazují se mi popisky v menu a podobně.
Stejné zkušenosti hlásí i jiní uživatelé Opery. Jak mohli vývojáři Opery vydat nefunkční verzi, kterou navíc uživatelům vnutili bez jejich vědomí, to mi hlava nebere.
Stejné zkušenosti hlásí i jiní uživatelé Opery. Jak mohli vývojáři Opery vydat nefunkční verzi, kterou navíc uživatelům vnutili bez jejich vědomí, to mi hlava nebere.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Barva
Tak dlouho jste laborovali s oranžovou barvou textu až se vám podařilo vymazat barvu písma v příspěvcích.
Japonské tanky Type 74 a Type 90 zkušební test (to písmo má být zelené)
Jinak, pokud má někdo čas a chuť, prosím, hoďte mi ten nový článek na portál, děkuji.
Japonské tanky Type 74 a Type 90 zkušební test (to písmo má být zelené)
Jinak, pokud má někdo čas a chuť, prosím, hoďte mi ten nový článek na portál, děkuji.
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
- pomala.jesterka
- desátník
- pomala.jesterka
- desátník