Výměna knížek, filmů atd.
Moderátor: jarl
Dostala se mi do vlastnictví kniha jakou dneska člověk nepotká.
Autoři: M. G. Něrsesjan a J.V. Kamencevová
Název: Tanková technika USA, Anglie a Francie
Vydalo Naše vojsko v roce 1960
Pánové to je materiál. Měl by někdo zájem?

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Pátrači : Beru ji!! Ale maličko upřesni, cenu a počet stran. Ozvy se přes SZ.Pátrač píše:Dostala se mi do vlastnictví kniha jakou dneska člověk nepotká.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
Má to 250 stran, stálo to kdysi 13,40 Kčs. Byl to podle všeho 10 svazek tehdejší edice o moderní vojenské technice. Prachy za to nechcu. Nějak se domluvíme.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
O.K., dám Ti za ni tedy 15,- ne aj 20,- KčPátrač píše:Má to 250 stran, stálo to kdysi 13,40 Kčs. Byl to podle všeho 10 svazek tehdejší edice o moderní vojenské technice. Prachy za to nechcu. Nějak se domluvíme.

A nyní vážně, mohu Ti za ni nabídnout knihu : Odstřelovači ve válce (od americké revoluce do současnosti) o nakl. DEUS, autor Michael E. Haskew (190 stran) - pokud ji už nevlastníš

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
Zájemcům o obrněnou techniku. Vlastním od Ivo Pejčocha "Obrněná technika" díl I. 1919-1945. Dále Christoper Chant Encyklopedie tanků. Pejčoch je exkluzivní včetně nárysů a bokorysů tanků a srovnávacích tabulek. Ch.Chant je taky slušný, ovšem trochu víc "encyklopedický". Pokud výměna tak cokoli o USMC i v angličtině.

" Thór "
Kaphar hunnu bhanda marnu ramro
Nabízím k prodeji nebo výměně následující práci:

Jedná se o výzkumnou zprávu podniku Aero Vodochody a Rudý Letov z roku 1979 - viz. obsah a úvodní stránku.
Nejraději vyměním za nějakou zajímavou knihu o letecké technice WW2 (nejlépe motory), ale klidně i prodám. Cena cca do 500 Kč, původní cena asi 400 Kč (už si přesně nepamatuji). Jedná se (pro mě) o nevhodný dar.
Pokud máte zájem, zašlete soukromou zprávu. Nejlépe poštou na dobírku.

Jedná se o výzkumnou zprávu podniku Aero Vodochody a Rudý Letov z roku 1979 - viz. obsah a úvodní stránku.
Nejraději vyměním za nějakou zajímavou knihu o letecké technice WW2 (nejlépe motory), ale klidně i prodám. Cena cca do 500 Kč, původní cena asi 400 Kč (už si přesně nepamatuji). Jedná se (pro mě) o nevhodný dar.
Pokud máte zájem, zašlete soukromou zprávu. Nejlépe poštou na dobírku.

- M1A2 Abrams
- podporučík
Za petibabu? Neni to trochu moc? Jiste je to historickej dokument, ale myslim, ze v soucasne dobe "výhledové aplikace lepeni sendvicu" zaujmou asi jen hardcore gastro fanousky.
Ovsem, je to jen muj nazor, pokud to nekomu hra do karet, at si to koupi.
Ovsem, je to jen muj nazor, pokud to nekomu hra do karet, at si to koupi.
Entropia uzavretého termodynamického systému musí vzrastať. 

- M1A2 Abrams
- podporučík
Jo mám na Blu-ray. A za 3€ ti ho nechám ani poštovné nechci proplatit.Suvorov píše:Som ochotný kúpiť kód NAVAJO od 1€ do 3€.

Panáček zřejmě spadl z jahody na záda a přitom se mu to pomíchalo v kebuli. By mně zajímalo kdo ti to za ty prachy střelí. Si to stáhni z warezu když na to nemáš.
Scrat
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.
Winston Leonard Spencer-Churchill
Winston Leonard Spencer-Churchill
mám ale za vyššiu cenu sa mi to neoplatí.Scrat píše:Jo mám na Blu-ray. A za 3€ ti ho nechám ani poštovné nechci proplatit.Suvorov píše:Som ochotný kúpiť kód NAVAJO od 1€ do 3€.
Panáček zřejmě spadl z jahody na záda a přitom se mu to pomíchalo v kebuli. By mně zajímalo kdo ti to za ty prachy střelí. Si to stáhni z warezu když na to nemáš.
Scrat
Dobre, sú pred nami, sú za nami, sú na pravoboku, sú na ľavoboku, teraz nám už neutečú!
(Suvorov)
(Suvorov)
- M1A2 Abrams
- podporučík
- M1A2 Abrams
- podporučík
- jarl
- 3. Generálmajor
Už dlouho marně sháním knihu od Františka Novotného nazvanou Veleobři oceánů, kterou v roce 2003 vydalo nakladatelství Albatros. Pokud se mezi Palbáky najde někdo, kdo by se jí byl ochoten zbavit, tak jsem připraven za ní zaplatit původní cenu plus poštovné, ať už je v jakémkoliv stavu (pokud nechybějí některé stránky).

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!