Já jen čtu hecklerovi příspěvky to je fakt bavičHeckler píše:Docházelo prý ke znečištění pístu jemným prachem a pak se někdy stalo, že samopal selhal. Spolehlivě funguje jejich AK47 (o AKM nebo jiných variantách se nezmiňovali). Vůle u skoro "podomácku" vyrobené pušky jsou tak velké, že ani tento prach nemá vliv na jejich činnost.

Další perlaHeckler píše:Byl jsem teď na střelbách s Vojenskou policií a trochu mě překvapilo, že ani Sa 58 v Afganistanu nefungoval spolehlivě. Prach a písek udělali své a Sa 58 měl poměrně často závady. To je také důvod, proč jej v Afgánistánu odmítli, když jsme se jej snažili prodat pro jejich ozbrojené složky.

K tomu písku a prachu, jak se může porouchat píst při střelbě u sa58 pískem? To máš jak kdybys sypal písek do výfuku s nastartovaným motorem, pokud jsou vojáci v boji v písku tak si zbran před pískem chrání aby ho netahli pozemi, po skončení ji normálně vyčistí, pokud někomu selže k vůli písku tak jeto konkrétní případ co s ní udělal, a né že někdo v hospodě řekne přijeli jsme s Afganistánu a sa58 nefungovali.
Se staršímy smazanými příspěvky spojil hydrostar 13.1.2010 v 19:25.