Vtipy
Moderátor: jarl
cover72: Pozeral si vôbec rady ktoré su k programu uvedené, aspoň tie v CZ? Alebo sa radšej zhodneš na tom aký som strašne arogantný?
Odpovedať netreba.
Odpovedať netreba.
Na fórum už neprispievam, smerujte svoje nezmysli na ostatných členov fóra...
(Tech channel) youtube.com/user/IonorRea
(Satire channel) youtube.com/channel/UCjS5hvJT-No5zoxPKdX1qCA
(Tech channel) youtube.com/user/IonorRea
(Satire channel) youtube.com/channel/UCjS5hvJT-No5zoxPKdX1qCA
Google Translate je zlo... Když jsem se na Modern Firearms pokoušel zjistit víc o tom jak vlastně funguje Abakan tak po prohnání GT jsem nechápal ani to co mi v anglickém originále dávalo smysl, natož abych se dozvěděl něco dalšího...
Mimochodem, na technické termíny to je zabiják... absolutně nechápu proč "Short-stroke" překládá jako "Krátký-pohladit" zatímco Long-stroke" jako "Dlouhý-mrtvice" (myšleno u plynových systemů samozřejmě)...
a vtípek (z jiného soudku):
Zdroj: http://answers.yahoo.com/question/index ... 749AAGT84W
Otázka:
JAK VYPNU CAPS LOCK?
OMYLEM JSEM SI HO ZAPNUL UŽ VČERA VEČER A NEVÍM JAK HO ZAS VYPNOUT. VŠICHNI KAMARÁDI JSOU NA MĚ NAŠTVANÍ PROTOŽE SI MYSLÍ ŽE NA NĚ ŘVU PO INTERNETU.TENHLE PROBLÉM MI DOSLOVA NIČÍ ŽIVOT A ROZDĚLUJE RODINU. JEN BYCH BYL RÁD ZASE CELÝ. PROSÍM POMOZTE!!
Nejlepší odpověď:
TO UŽ JE NAPOŘÁD, NEJDE TO VRÁTIT. MĚ SE TO STALO TAKY
Mimochodem, na technické termíny to je zabiják... absolutně nechápu proč "Short-stroke" překládá jako "Krátký-pohladit" zatímco Long-stroke" jako "Dlouhý-mrtvice" (myšleno u plynových systemů samozřejmě)...
a vtípek (z jiného soudku):
Zdroj: http://answers.yahoo.com/question/index ... 749AAGT84W
Otázka:
JAK VYPNU CAPS LOCK?
OMYLEM JSEM SI HO ZAPNUL UŽ VČERA VEČER A NEVÍM JAK HO ZAS VYPNOUT. VŠICHNI KAMARÁDI JSOU NA MĚ NAŠTVANÍ PROTOŽE SI MYSLÍ ŽE NA NĚ ŘVU PO INTERNETU.TENHLE PROBLÉM MI DOSLOVA NIČÍ ŽIVOT A ROZDĚLUJE RODINU. JEN BYCH BYL RÁD ZASE CELÝ. PROSÍM POMOZTE!!
Nejlepší odpověď:
TO UŽ JE NAPOŘÁD, NEJDE TO VRÁTIT. MĚ SE TO STALO TAKY
Naposledy upravil(a) Sancho dne 11/1/2011, 06:27, celkem upraveno 2 x.
Si vis pacem, para bellum
- Franz Trubka
- 7. Major
V prubehu valky ve Vetnamu pouzivali severovetnamci vedle sovetskych pl systemu i dva domaci systemy,vyvinute v Hanojske botanicke zahrade.Oba systemy,DPBT a KPBT pry mely 80 az100 procentni ucinost,podle stupne vycvicenosti obsluhy.V soucastne dobe se uvazuje u systemu DPBT uziti male termonuklearni hlavice s kontaktnim zapalovacem.O zarazeni teto zbrane do aktivni sluzby se ma rozhodnout jeste v tomto roce. PS:DPBT dlouhe protiletadlove bambusove tyce,KPBT kratke protiletadlove bambusove tyce.Zdravi tezce unaveny Franz Trubka,ale odkud,proboha

Pink Floyd-On The Turning Away
Hlavně je to dobrá věc pro nás co neumíme čínsky, korejsky, estonsky, španělsky atd atd. Google prostě překládá doslovně a občas zplodí smyslupnou větu...i to je dost.Google překladač je dobrá věc, pro nás co neumíme anglicky.
Omlouvám se, že to nebylo capslockem, já ho zas neumím zapnout

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Odpovědět je potřebaIonor píše:cover72: Pozeral si vôbec rady ktoré su k programu uvedené, aspoň tie v CZ? Alebo sa radšej zhodneš na tom aký som strašne arogantný?
Odpovedať netreba.
Až doposud jsem se dobře bavil a i když jsem si neodpustil uštěpačnosti nyní jsem se naštval.
Proč bych já, který si mám přečíst tebou vložené cokoliv musel rozklikávat překladače, studovat jak je používat a postupovat podle návodu? Proč by to mělo dělat i několik desítek dalších lidí?
Proč když ten překlad tam prostě vložíš a bude to jak má být? My nemáme být líní ale ty můžeš? Já nepotřebuji abys mě školil a nebo mentoroval.
Já si chci zde na českém diskusním fóru přečíst český text.
Když budu cítit potřebu číst jiný jazyk, půjdu jinam.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- Alchymista
- 5. Plukovník
Pátrač... tak, tak.
I když kvůli vtipu mě nanapadne otvírat slovník, pokud to nepochopím z hlavy, obejdu se bez vtipu, nestojí za to, ale v jiných tématech je to tristní.
I když kvůli vtipu mě nanapadne otvírat slovník, pokud to nepochopím z hlavy, obejdu se bez vtipu, nestojí za to, ale v jiných tématech je to tristní.
Naposledy upravil(a) redboy dne 11/1/2011, 18:22, celkem upraveno 1 x.

- M1A2 Abrams
- podporučík