Děkuji za pochvalu. :-) Ale upřímně řečeno, vzhledem k tomu, že mě to živí, tak by bylo docela smutné, kdybych se v tom nevyznal. I když samozřejmě nemusím znát všechno a ne všechno jsem fyzicky viděl na vlastní oči. A taky každou chvíli něco přibývá nebo zase ubývá. Např. za týden jedu zase do Norimberku na výstavu a už teď vím, že se tam pár novinek objeví.zved píše:Jinak - veliteli - ty informace o výrobcích modelů letadel s odkazama na weby jsou dobrý! Vyznáš se i v technice? Nechtělo by se Ti udělat něco podobnýho pro pozemní techniku v tématu "Hotové modely obrněných vozidel a další vojenské techniky"? Částečně by to bylo vlastně shodné.
Nicméně podobný souhrn už ve vláknu Hotové modely tanků a techniky jsem napsal - je to na straně 20. Pravda je, že je to bez odkazů na weby. Na druhou stranu je fakt, že když jsem si to teď prošel, tak drtivá většina odkazů je stejná. A ty co nejsou, tak jsem tam právě doplnil.
Zjistil jsem taky, že pár informací k letadlům jsem tam zapomněl dát, tak to za chvilku napravím