Rychlá oznámení
Moderátor: jarl
Rychlá oznámení
Téma určené pro vzájemnou koordinaci palbáků.
Pro oznámení jednomu členu používejte soukromé zprávy, ale pokud budete chtít sdělit nějakou informaci více členům můžete využít toto téma, ale nezneužívat.
Možno použít i pro všeobecně důležité informace. Co kdo chystá, jaký článek, zda nechce s něčím pomoci apod. Pozvánka na chat.
Pro oznámení jednomu členu používejte soukromé zprávy, ale pokud budete chtít sdělit nějakou informaci více členům můžete využít toto téma, ale nezneužívat.
Možno použít i pro všeobecně důležité informace. Co kdo chystá, jaký článek, zda nechce s něčím pomoci apod. Pozvánka na chat.
Naposledy upravil(a) Lord dne 17/4/2005, 00:19, celkem upraveno 1 x.

NOVÉ TÉMA
Tak já to sem zkusím teda napsat: otevřel jsem téma "KAMIKAZE", zatím toho tam, pravda, moc není. Jsem zvědav na vaše náměty, připomínky, doplnění,...
Boys! asi se na pár týdnů, možná měsíc či dva odmlčím.... no život je už tak zařízený.... takže v rychlosti - komu jsem coí slíbil, tomu to dojde poštou, o akcích s jeskyněmi a podzemím vám dám vědět do rychlých zpráv a jinak soukr. e-mail na seznamu si budu vybírat - čili kdyby bylo cokoliv, nechte vzkaz.
Držím palce a za pár.... zase na viděnou. Tol.
Držím palce a za pár.... zase na viděnou. Tol.
-
- Důstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
Tak Palbáci po skoro třech dnech odstávky je Palba zpět. Od Yamata, který mluvil s Lordem přes mail jsem se dozvěděl, že byl na Palbu spáchán údajně nějaký " hackerský útok ". Tedy není vina na naší straně ( vedení Palby, Moderátoři ). Děkujeme za pochopení.

Neruš nepřítele, když dělá chybu …
( Napolen )
-
- Poddůstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
Pro vsechny palbaky ...
Pripravuju clanek ( spis prehled ) o nemeckych velitelich skupin armad na vychodni fronte v letech 1941 - 1945.
Proto Vas prosim o napsani zivotopisu prave techto velitelu a o zarazeni techto clanku na palbu, aby se pak mohli tyto clanky vzajemne prolinkovat ...
Dekuji moc ...
Pripravuju clanek ( spis prehled ) o nemeckych velitelich skupin armad na vychodni fronte v letech 1941 - 1945.
Proto Vas prosim o napsani zivotopisu prave techto velitelu a o zarazeni techto clanku na palbu, aby se pak mohli tyto clanky vzajemne prolinkovat ...
Dekuji moc ...

Zdravím,
potřeboval bych od vás jako od členů fóra napsat nějaké náměty na články o letadlech,těch typů je strašně moc co by šlo napsat tak by bylo tak trochu lepší kdyby ste napsali o čem by to pro vás bylo zajímavější.Nejde jen o typy ale o cokoliv do sekce "letadel (i moderních)."
Pro Lorda:článek o značkovačích už píšu,ale není to tak jednoduché takže to bude nějakou dobu trvat.
potřeboval bych od vás jako od členů fóra napsat nějaké náměty na články o letadlech,těch typů je strašně moc co by šlo napsat tak by bylo tak trochu lepší kdyby ste napsali o čem by to pro vás bylo zajímavější.Nejde jen o typy ale o cokoliv do sekce "letadel (i moderních)."
Pro Lorda:článek o značkovačích už píšu,ale není to tak jednoduché takže to bude nějakou dobu trvat.

Pouze zasáhnout nestačí.....