Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Hans S.
5. Plukovník
5. Plukovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans S. »

ŽENA:
Leží vedle mě, vůbec mne neobejme.. Dívá se do stropu.. Kdo ví,nad čím přemýšlí. Jsme spolu už dva roky. Příliš dlouho na to, aby byl nejvyšší čas vyměnit mě za mladší. Přece jen, za ty dva roky jsem dost přibrala. Zamračil se, to není dobré. Myšlenkami je někde úplně jinde. Ztrácím ho, už se mnou určitě nechce mít nic společného...

MUŽ:
Moucha na stropě.Jak to kurva dělá,že nespadne?

:D :D :D
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Ruští neurologové objevili nerv evidentně spojující lidské oko a lidsky zadek.
Důkazem pro tento unikátní objev byl pokus s pacientem. Dotyčný byl nejprve bodnut jehlou do zadku a okamžitě se rozplakal, následně byl toutéž jehlou bodnut do oka a hned nato se posral.

:D
ObrázekObrázek
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

Tenhle hned v pondělí povím tomu komunistovi co sedí vedle mě, ten se taky pos... :D
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
vodouch
nadporučík
nadporučík

Příspěvek od vodouch »

Dedikováno Hansovi S.

Co si myslí ženy při milování?
Milenka: Má mě rád? Nemá mě rád?
Prostitutka: Zaplatí? Nezaplatí?
Manželka: Vymalovat? Nevymalovat?
Obrázek
Vocko
svobodník
svobodník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vocko »

Mě to zase Hansi připomíná JEJÍ a JEHO deníček:

JEJÍ deníček:

V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: "Nic". Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti. Když už jsme jeli domu, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: "Také Tě miluji". Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout. Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne. To bylo na mně příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jistá, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný smysl.

JEHO deníček:

Sparta sice prohrála 2:1, ale večer jsme si prima zašukali.
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Cestujú v jednom kupé mladý muž a mladá žena. Cestujú už dobrú hodinu
a mladík si iba číta noviny, ženu si vôbec nevšíma. Nakoniec to ona už
nevydrží a vraví:
> - Počúvajte! Ja som mladá, vy ste mladý! Ja som celkom príťažlivá!
Okrem nás v tomto kupé nikoho niet. Je noc. Vari ma vy nechcete?
> Mladík odloží noviny a hovorí:
> - Viete, slečna, ja mám takú zásadu. Lepšie je hodinku počkať, ako tri
hodiny prehovárať!

Po roku od promócie sa stretli dvaja bývali spolužiaci:
> - Človeče, keď pomyslím na to, aký som ja inžinier, tak sa normálne
bojím ísť k lekárovi!
ObrázekObrázek
Splav
četař
četař

Příspěvek od Splav »

Teroristé byli oficiálně přesunuti z kategorie „Unavující“ do kategorie „Pitomá nepříjemnost“. Zatím poslední výstraha před „Pitomou nepříjemností“ byla v Anglii vydána v roce 1588, kdy ostrovům hrozila invaze španělského námořnictva.

Skotové zvýšili stupeň pohotovosti z „Nasraní“ na „Pojďte těm bastardům rozbít hubu“. Jiné stupně nemají. Proto je britská armáda již 300 let nasazuje do první linie.

Francouzská vláda včera oznámila, že zvýšila stupeň pohotovosti z „Utíkejte“ na „Schovejte se“. Zbývající stupně ve Francii jsou pouze „Kapitulujte“ a „Kolaborujte“. Ke zvýšení stupně přispěl nedávný požár, který zcela zničil francouzskou továrnu na bílé prapory, což způsobilo naprosté ochromení vojenských sil této země.

Itálie navýšila svůj stupeň pohotovosti z „Hlasitě a rozčileně křičte“ na „Předvádějte komické vojenské pózy“. Zbývají však ještě dva vyšší stupně: „Provádějte neúčinné bojové operace“ a „Přeběhněte na druhou stranu“.

Němci navýšili pohotovost z „Pohrdavé arogance“ na „Obléknutí uniforem a zpěv pochodů“. Také oni mají dva další stupně: „Napadení sousedů“ a „Porážka“.

Belgičané jsou naopak na dovolené (jako obvykle). Jako jedinou hrozbu vnímají to, že by se NATO mohlo stáhnout z Bruselu.

Španělé se nesmírně těší, až zařadí do výzbroje své nové ponorky. Tato krásně propracovaná plavidla mají revoluční skleněná dna, aby nové španělské loďstvo mohlo efektivně a pohodlně pozorovat staré španělské loďstvo.

Austrálie mezitím zvýšila stupeň pohotovosti z „Klídek“ na „To bude dobrý, kámo“. Zbývají dva vyšší stupně: „Kurňa, asi budeme muset zrušit víkendové grilování“ a „Grilování se ruší“. Dosud žádná situace si však nejvyšší stupeň nevyžádala.

Prevzato z BL http://www.blisty.cz/art/57512.html
Naposledy upravil(a) Splav dne 1/3/2011, 22:04, celkem upraveno 1 x.
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

tak by mě zajímalo odkud se ta blbost o Francii vzala
ObrázekObrázekObrázek
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Blbost?
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
kopapaka
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od kopapaka »

Tak těch vtipů na Francouze je přece taková hromada...

Ale ty stupně poplachu vycházejí asi s tohoto:

Obrázek

Malé shrnutí ( ale asi už tu bude ):

Vojenská historie Francie

Galské války:
Porážka. V této válce, jejíž konec předznamenal dalších 2000 let historie Francie, byla tato země dobyta Italem.

Stoletá válka:
Z většiny prohraná; Francii nakonec zachránila nedospělá dívka trpící schizofrenií, jež bezděčně definovala První pravidlo vedení války Francií: "Francouzská armáda zvítězí pouze v případě, že jejím vrchním velitelem není Francouz".

Italské války:
Porážka. Francie se stává jediným státem v historii, který s Itálií prohrál dvě války.

Válka třicetiletá:
Francie se technicky vzato války neúčastní, ale svou zahraniční politikou si invazi nakonec vykoleduje. Na základě faktu, že ostatní válčící strany ji postupem času zcela ignorují, Francouzi prohlašují, že uhráli plichtu.

Válka s Nizozemím:
Plichta.

Válka s Augsburskou ligou:
Ve skutečnosti porážka, o níž Francouzi tvrdí že byla plichtou. Tři plichty hned po sobě Žabožrouti považují za vrchol válečnických úspěchů Francie.

Válka o Španělské následnictví:
Porážka. V této válce poprvé prohráli bitvu u Marlborough, což se od té doby stalo jejich oblíbenou kratochvílí.

Americká revoluce:
V gestu, které se vbrzku moderním Američanům opět připomene, Francie tvrdí že válku vyhrála, i přesto že téměř všechnu váhu boje nesli angličtí kolonisté. Později je tento krok znám jako de Gaullův syndrom, a z něj vychází Druhé pravidlo vedení války Francií: "Francie zvítězí pouze v případě, že o většinu válčení se postará Amerika".

Francouzská revoluce:
Vítězství, především proto že protivníkem byli taktéž Francouzi.

Napoleonské války:
Prohra. Dočasná vítězství (viz První pravidlo!) díky vedení Korsičanem, který se však ukázal jako naprosto neschopný porazit anglického ševce.

Francouzko-Pruská válka:
Porážka. Němci sehráli roli opilého spratka, který je v sobotu v noci zcela sám zamčen v domě s ošklivou holkou.

První světová válka:
Díky příměří uzavřenému v poslední chvíli před porážkou, po tom co je zachránila Amerika, uhráli Francouzi plichtu. Tisíce Francouzských žen zakusily pocit, jaké to je vyspat se nejen s vítězem, ale navíc s takovým, který je neoslovoval "Fräulein". Bohužel, vzhledem k masovému použití kondomů Američany, Francouzi prošvihli výbornou šanci k vylepšení svého genofondu.

Druhá světová válka:
Porážka. Německem dobytá Francie je Američany a Brity osvobozena právě ve chvíli, kdy se Francouzi konečně naučili píseň Horst Wessel.

Indočína (Vietnam):
Porážka. Frnacouzská armáda se hodila marod a zalezla do postele s kapavkou od Dien Bien Phu.

Povstání Alžířanů:
Porážka. Od křižáckých dob první případ, kdy západní armádě natrhla prdel muslimská NEturecká armáda. Bylo definováno První pravidlo muslimského válčení: "Francouzům dokážeme vždycky nakopat prdel". Stejné pravidlo již v té době měli Italové, Rusové, Němci, Britové, Holanďané, Španělé, Vietnamci a Eskymáci.

Válka proti terorismu:
Francie, mající na paměti svou vojenskou historii, se rozhodla kapitulovat do rukou Němců a muslimů. Čistě z bezpečnostních důvodů. Byl také učiněn pokus o kapitulaci do rukou Vietnamského velvyslance, ten však selhal, když velvyslanec vyhledal azyl v McDonaldu.

Otázka, kterou by si měla položit každá země dostatečně hloupá na to, aby se spoléhala na Francii, by neměla znít: "Můžeme se na Francii spolehnout?", nýbrž "Jak dlouho bude trvat, než se Francie položí?" (svatá pravda)

A malý zákusek na konec, překladu snad netřeba...

Obrázek
ObrázekObrázek Obrázek
"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
Splav
četař
četař

Příspěvek od Splav »

Ja to tam dal hlave kvuli tem Skotakum, ale jsem rad, ze mam par obrazku pro svou francouzkou spolubydlici :)
Horny
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Horny »

Nepodceňujte francouze! Nezapomeňte, že teď jim teď dělá vrchního velitele maďar. (viz. první pravidlo)
Obrázek

Star Trek
* 1965
+ 2009
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Horny píše:Nepodceňujte francouze! Nezapomeňte, že teď jim teď dělá vrchního velitele maďar. (viz. první pravidlo)
A jo, to je pravda! :D :razz:
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Animovaný krátký film o vikingském válečníkovi Bjornovi
http://www.youtube.com/watch?v=MV5w262XvCU
ObrázekObrázekObrázek
Vladimír
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Vladimír »

jersey.se píše:
Horny píše:Nepodceňujte francouze! Nezapomeňte, že teď jim teď dělá vrchního velitele maďar. (viz. první pravidlo)
A jo, to je pravda! :D :razz:
No nevím, všichni Šarköziové, které jsem v životě potkal - většinou na vojně - byli Cikáni černí jako bota. I když ani to nevylučuje první pravidlo. Vždyť i učitel Igor Hnízdo popisoval hrdinství rómského příslušníka odboje :D
Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Skelete - hluboce se svatým Bjornem soucítím... strašný osud :D
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

Animovaný krátký film o vikingském válečníkovi Bjornovi
Chudák :D
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Tak takhle bych skončit nechtěl :D:D:D
Dancer
štábní praporčík
štábní praporčík