Hotové modely obrněných vozidel a další pozemní techniky
Moderátor: jarl
...měl bych pro vás námět na reportáž
Narazil jsem na hodnocení modelů tanků - http://www.sbiramemodely.cz/?p=72. Admin má pravdu v hodnocení, ovšem z pohledu prodejce.
Pokud někdo není na modelaření, ale o onu techniku se zajímá a chce mít oblíbený typ ve vitrínce, proč by ,,nešel" do Amerconu?!
A jak dopadá hodnocení jednotlivých typů u vás?
Já si je upravuji a souhlasím s výše uvedeným hodnocením - nejvíce úprav mě stál T-72 (ubrousit onen šílený prstenec pod věží)
Pokud někdo není na modelaření, ale o onu techniku se zajímá a chce mít oblíbený typ ve vitrínce, proč by ,,nešel" do Amerconu?!
A jak dopadá hodnocení jednotlivých typů u vás?
Já si je upravuji a souhlasím s výše uvedeným hodnocením - nejvíce úprav mě stál T-72 (ubrousit onen šílený prstenec pod věží)
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Re: ...měl bych pro vás námět na reportáž
Mohl bys pár fotek těch upravených modelů hodit sem, ať se kouknem. Já také plánoval některé upravit, ale zatím jsem se k tomu nedostal.šedý_vlk píše:......................Já si je upravuji a souhlasím s výše uvedeným hodnocením - nejvíce úprav mě stál T-72 (ubrousit onen šílený prstenec pod věží)

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Hotové modely obrněných vozidel a další vojenské techniky
Nemáš se za co stydět, jsou pěkné, samozřejmě nejvýše hodnotím ten StuG III a tu T-72.
Maličko jsi mě inspiroval, budu si muset najít čas a nějaké modely také předělat. Mám tam pár kandidátů.

a že by ještě?
Naposledy upravil(a) šedý_vlk dne 10/4/2011, 22:02, celkem upraveno 1 x.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Při návštěvě polských stánek jsem zjistil, že připravovaný model tanku KV-2 nebude ve standardní sovětské kamufláži, ale jako kořistní PzKpfw KV 2 754(r) - 1942.
Tento to asi nebude, je z roku 1941. Takže se necháme překvapit.

souhlas s kritikou
Na jednu stranu obhajuji možnost nákupu levných tanků od firmy Amercom, ovšem na druhou stranu musím souhlasit i s jejich kritiky.
Některé typy jsou opravdu nepodařené. Mimo výše zmíněného T-72 mám výhrady (krom jiných) i k Churchillu a jeho věži. Nějak mi nesedí její umístění vůči trupu...
Kritiku na spadlé pásy apod. beru, ale nepovažuji za velký problém.
Otiskuji pár fotek, v jakém stavu jsem koupil Pz.III a současný stav.

Některé typy jsou opravdu nepodařené. Mimo výše zmíněného T-72 mám výhrady (krom jiných) i k Churchillu a jeho věži. Nějak mi nesedí její umístění vůči trupu...
Kritiku na spadlé pásy apod. beru, ale nepovažuji za velký problém.
Otiskuji pár fotek, v jakém stavu jsem koupil Pz.III a současný stav.

Naposledy upravil(a) šedý_vlk dne 17/4/2011, 09:15, celkem upraveno 1 x.
Mě se zdá, že většina tanků pochází od Altaya. I když v některých detailech se můžou trochu lišit.
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=222 ... &start=120
Beru jako naprostou samozřejmost tank po vybalení rozšroubovat a zbytky po lisování oříznout nebo obrousit. Jinak většinou jednotlivý díly do sebe nezapadnou. Stejně tak někde to chce i tmelení a novej nátěr.
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=222 ... &start=120
Beru jako naprostou samozřejmost tank po vybalení rozšroubovat a zbytky po lisování oříznout nebo obrousit. Jinak většinou jednotlivý díly do sebe nezapadnou. Stejně tak někde to chce i tmelení a novej nátěr.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Kolekce vojenské techniky "Bojová vozidla"

Dne 15. dubna 2011 vyšel časopis číslo 26. s modelem tanku Strv-103 MBT
(obrázky se nemusí shodovat s modelem)
Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, atd..

Dne 15. dubna 2011 vyšel časopis číslo 26. s modelem tanku Strv-103 MBT
(obrázky se nemusí shodovat s modelem)
Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, atd..
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 29/4/2011, 21:37, celkem upraveno 1 x.

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Matjka, určitě myslíš poslední vydaný model, švédský tank Strv-103. Zde máš originál, a podle něj byl pravděpodobně model vytvořen. Souhlasím, že je to zajímavý tank, ale i pěkná kamufláž.

Zdroj : militarybox.cz

Zdroj : militarybox.cz

- BennyOV
- svobodník
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, s predstihem 1-2 cisel jsou "zvernejnovany" modely Amercomu zde http://miniwojna.blogspot.com/search/la ... 20bojowych
Pokud by nekdo chtel krabicky na tanky (z prvni serie), dejte vedet, mam 15-20 ks.
Pokud by nekdo chtel krabicky na tanky (z prvni serie), dejte vedet, mam 15-20 ks.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
BennyOV : Předně děkuji za ten odkaz, mohu odtud brát obrázky aby se shodovaly s modelem (z polských stránek AM to nejde), a za druhé matjka mě předešel, měl jsem zájem o ty krabičky. Jen dotaz, jsou kompletní (i s podsadou) nebo pouze ty průhledné vršky?
Jinak jsem se nechtě trefil do kamufláže kořistního KV-2, bude takový jak uvádím.
Jinak jsem se nechtě trefil do kamufláže kořistního KV-2, bude takový jak uvádím.