Hotové modely obrněných vozidel a další pozemní techniky
Moderátor: jarl
- BennyOV
- svobodník
- Kontaktovat uživatele:
krabicky jsou komplet - cerny spodek + ciry dekl, nektere "jeté" vetsina jako nove.
krabicky free, sme lidi, ni ? akorat postovne, popr. osobne - ja Ostrava
spocitam kolik jich mam a dam vedet
poptam se jeste kolegy, kupoval tanku daleko vice, ale asi krabicky vyhodil kvuli mista, nam jde hlavne o modely
http://ostravawargaming.blogspot.com/
nahodou, nake jine (v CR/PL nevysle) WW2 hotovky navic nemate ?
Altaya, IXO, apod nic draheho mame to na hrani, ne do vitriny.
krabicky free, sme lidi, ni ? akorat postovne, popr. osobne - ja Ostrava
spocitam kolik jich mam a dam vedet
poptam se jeste kolegy, kupoval tanku daleko vice, ale asi krabicky vyhodil kvuli mista, nam jde hlavne o modely
http://ostravawargaming.blogspot.com/
nahodou, nake jine (v CR/PL nevysle) WW2 hotovky navic nemate ?
Altaya, IXO, apod nic draheho mame to na hrani, ne do vitriny.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Hotové modely obrněných vozidel a další vojenské techniky
BennyOV : A o jaké hotové modely z WW2 bys měl zájem? Pár jich mám, právě jsem chtěl pár použít na stavbu pancéřového vlaku pro vnuka. Jemu nezáleží z čeho jej udělám. Potom by se lepší provedla výměna za krabičky. 
Na chvíli jsem nakoukl na ten odkaz, velmi dobře se bavíte, podle všeho to vypadá na Panzer General. Těch hracích ploch tam máte více a jsou mobilní a přestavitelné na jakoukoli situaci.

obrázek zapůjčen z panzernetu (Hartmann)

Na chvíli jsem nakoukl na ten odkaz, velmi dobře se bavíte, podle všeho to vypadá na Panzer General. Těch hracích ploch tam máte více a jsou mobilní a přestavitelné na jakoukoli situaci.

obrázek zapůjčen z panzernetu (Hartmann)

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
- BennyOV
- svobodník
- Kontaktovat uživatele:
hotove modely na druhou polovinu valky, spis podpurne vozidla, tanky vetsinou vysly v trafikachTonyHazard píše:BennyOV : A o jaké hotové modely z WW2 bys měl zájem?
shanim napr. minometny M21 MMC, samohybka M8 HMC, SU-76, Katuse , Grille, Wespe, Hummel, Stummel, Nebelwerfer, pruzkumne Sd.250/9, Sd.232 a tak.
krabicek mam teda 24 takze ekvivalent tak jeden model z toho co se psal
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Vypadá to velmi dobře. Z těch modelů mohu nabídnout pouze ty, co vyšly v trafice. Například stíhač tanků Achilles IIC, obrněné vozidlo M8 Greyhound nebo z předchozí série, třeba tank Cromwell Mk IV nebo M24 Chaffee.BennyOV píše:PG ne, hrajeme WW2 wargaming podle pravidel Rapid Fire, ten hexovy teren si poridil kolega na objednavku hotovy, ano je to variabilni system na ruzne tereny
my jinak hrajeme na terenu s prvka z fantasy her, resinove/papirove baraky, vlackarske stromy a dalsi svepomoc

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Přihodím Tvůj tip do listiny a celou přenesu sem. A co ty modely, žádný se Ti nehodí?

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Kolekce vojenské techniky "Bojová vozidla"

Dne 29. dubna 2011 vyšel časopis číslo 27. s modelem vozidla Flakpanzer IV. "Wirbelwind"
(obrázky se nemusí shodovat s modelem)
Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, miniwojna.blogspot.com, atd...

Dne 29. dubna 2011 vyšel časopis číslo 27. s modelem vozidla Flakpanzer IV. "Wirbelwind"
(obrázky se nemusí shodovat s modelem)
Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, miniwojna.blogspot.com, atd...
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 14/5/2011, 15:37, celkem upraveno 4 x.

Příště by měl vyjít Sd.Kfz.139, to je jiná verze na podvozku Pz.38(t) se sovětským kanonem ráže 76.2mm. Viz stránky polskýho amercomu.
"http://amercom.com.pl/strony.php?kod=kwb"
"http://amercom.com.pl/strony.php?kod=kwb"
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Omlouvám se , Martin.K má pravdu, jak jsem přetahoval obrázek, tak jsem to sesmolil podle něj.
Příště vyjde : Sd.kfz.139 Panzerjager 38(t) fur 7.62cm Pak 36(r) Marder III -1942
Ihned to opravím.
Příště vyjde : Sd.kfz.139 Panzerjager 38(t) fur 7.62cm Pak 36(r) Marder III -1942
Ihned to opravím.

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Po delší době pár novinek od firmy Hobby Master
British Cromwell IV 1st Regiment 1st Czech Independent Armoured Brigade (CIABG) Dunkirk, May 1945
T-55A MBT Slovenia TO, June 1991 Territorial Defence Force (Teritorialna Obramba or TO)
German 3-ton V-2 Rocket T-Stoff Tanker
German Horch 1a European Theatre WWII 1943
Zdroj : hobbymastercollector.com

Zdroj : hobbymastercollector.com

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Máš pravdu, tyto tanky vyšly v předchozí kolekci. BennyOV by je asi chtěl v jiné verzi, nebo svým tipem nechce vyhrát, ale pouze se účastnit.šedý_vlk píše:Nic proti, omlouvám se za moje šťourání, ale tyto kousky už přece vyšly v edici Tanky, ne?!
Tipy - BennyOV :
39. Cromwell
40. Abrams
41. Pz III
42. T-55

- BennyOV
- svobodník
- Kontaktovat uživatele:
Otazka je: Co by mohlo vyjit ?
Muj tip je, ze vyjdou nektere typy znova. Coz uz se u serii TS a BV stalo - Sherman, StuG/StuH, KV.
Dane typy maji siroke zastoupeni verzi jak u "drahych" vyrobcu, tak u "casopisovych serii" v zahranici.
Rozhodne je vetsi sance ze vyjde tohle nez treba US lehke tanky...
Samozrejme bych si pral nove typy, pri Bren Carrieru bych slzel stestim, ale ten sem netipnul ani do bonusu , proste nebude
Muj tip je, ze vyjdou nektere typy znova. Coz uz se u serii TS a BV stalo - Sherman, StuG/StuH, KV.
Dane typy maji siroke zastoupeni verzi jak u "drahych" vyrobcu, tak u "casopisovych serii" v zahranici.
Rozhodne je vetsi sance ze vyjde tohle nez treba US lehke tanky...
Samozrejme bych si pral nove typy, pri Bren Carrieru bych slzel stestim, ale ten sem netipnul ani do bonusu , proste nebude

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Abych řekl pravdu, to je pro mne taky trochu záhada. Ten pásový "motocykl" si nedokážu představit, a ten štábní automobil, no nevím?BennyOV píše:Mimochodem mate nejakou predstavu, co bude cislo 34. Kfz 2 ?
Nechce se mi moc verit, ze by vysel Stoewer (stabni automobil), jeste sem ho nikde v diecast nevidel. Taky moc neverim na maly preklep a Sd.Kfz 2 Kettenrad. To spis naky preklep velky Sd.Kfz 2** .
Pokud ovsem Stoewer vyjde taky potesi.

(trochu OT) Dělala ho Hasegawa i samotného, nebo jen ten 2 in 1 paklík s Schwimmwagenem a figurkama co jsem kdysi viděl?Martin.K píše:Sd.Kfz 2 Kettenkrad - mam doma v 1:72 (Hasegawa) a je to opravdu kolibřík, ale to on Jeep taky, třeba mu přidaj nějaký náklad nebo dělo.
Každopádně v 1:72 je to fakt prcek, asi 4cm délky... Na druhou stranu ten štábák nebude o moc větší (a asi tak o 1000% míň zajímavý)...
Si vis pacem, para bellum