SS - Totenkopf
Doporučuji, advokáta nedělat, ani Toten ani Lieb, _ jedna za 18 druhá za 20. Kontext - celé roky. Rozebrat obě divize z celou dobu trvání - vojensky určitě - nefanděte jim. Podívejte se blíž - obě divize jsou prasata!!!
Víte co vy jste nikdy nenarazily na jejich věty SS: " Ty eště než umřel co jsem mu jí dal tak něco kecal".
Víte co vy jste nikdy nenarazily na jejich věty SS: " Ty eště než umřel co jsem mu jí dal tak něco kecal".

- M1A2 Abrams
- podporučík
Hej,to mas obrovskou pravdu. Nenapada ma ziaden zlocin ss-wiking, hmm, vyvrazdenie stoviek zidov v Zitomiru to sa predsa stava,no nie?jeikob píše:Treba taková wiking má myslím opravdu čistý štít,nebo aspon na nic jsem nenarazil ,že by spáchali.
Kdo jinej by dokazal hrdine bojovat ak ne vojaci co dokazu utopit tisice zidov v bazinach.jeikob píše:Ale taky divize jako jizdní florian geyer ,která vetšinu času travila bojem proti partyzánum a je známá utopením tisíce židu v beloruských bažinách ,a ke konci války zase hrdine bojovala v budapešti.
Entropia uzavretého termodynamického systému musí vzrastať. 

-
- Důstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
No je mnoho případů, kdy se wehrmacht zůčastnil podobných a někdy větších svinstev. Viz některé Reichenaovi rozkazy o popravě několika stovek židů, tuším v Polsku. Totenkopf poněkud nestíhal dorazit na dané místo zavčas, tak pomohli bratři ve zbrani..... Tím nechci nijak obhajovat SS , ale mnoho takových neposkvrněných jako například byly SS. Wiking opravdu nebylo.....

Neruš nepřítele, když dělá chybu …
( Napolen )
M1A2 Abrams píše:Hej,to mas obrovskou pravdu. Nenapada ma ziaden zlocin ss-wiking, hmm, vyvrazdenie stoviek zidov v Zitomiru to sa predsa stava,no nie?jeikob píše:Treba taková wiking má myslím opravdu čistý štít,nebo aspon na nic jsem nenarazil ,že by spáchali.
Kdo jinej by dokazal hrdine bojovat ak ne vojaci co dokazu utopit tisice zidov v bazinach.jeikob píše:Ale taky divize jako jizdní florian geyer ,která vetšinu času travila bojem proti partyzánum a je známá utopením tisíce židu v beloruských bažinách ,a ke konci války zase hrdine bojovala v budapešti.
Hodne vojáku se dostalo do waffen ss aniž by chtelo,hlavne ke konci války.Četl jsem výpoved vojáku z alssaska lotrinska ,který tam proste museli narukovat a to do divize das reich a stali se pak svedkama ci se museli učástnit řadení v oraduru. Ke konci války meli divize ss dokonce při odvodech prednost.To je třeba případ Guntera Grasse.Tím chci říct ,že jako celek a to i z waffen ss jsou ss jednoznačne zločiná organizace ,ale jednotlivce nelze šmahem odsoudit.Třeba zajímavost do nejbrutálnejší divize Dirwelanger byli v roce 44 naverbovaný nemečtí političtí vezni ,a plno z nich na slovensku zbehli po té k partyzánum
malá poznámka Dirwelanger nevelel divizi. Tato jednotka byla ve velikosti brigády tuším.
Souhlas s jeikobem, mnoho německých vojáků se dostalo do SS nechtěne. Příkaldem může být poprava vojáků z divize SS wiking po osvobození tábora Dachau. Tito "esesáci" měly výložky Kriegsmarine, nebo Luftwaffe a k SS byli přeřazeni na konci války ako pěchota.
Souhlas s jeikobem, mnoho německých vojáků se dostalo do SS nechtěne. Příkaldem může být poprava vojáků z divize SS wiking po osvobození tábora Dachau. Tito "esesáci" měly výložky Kriegsmarine, nebo Luftwaffe a k SS byli přeřazeni na konci války ako pěchota.
"Nemůžeš-li střílet, staň se bunkrem, nemůžeš-li se hýbat, staň se zbraní, nemůžeš-li vyhrát, staň se hrdinou."
tady je odkaz na stránky kde je historie všech divizí waffen ss .Zduraznuju autor upozornuje taktéž na valečné zločiny !!!!
http://sweb.cz/freiwilligen/DOBROVOLNICI/divize.htm
http://sweb.cz/freiwilligen/DOBROVOLNICI/divize.htm