REDAKČNÍ PLÁN
Moderátor: jarl
Pátrač: no já toho právě moc neposkládal - jen se už kolik měsíců nedokážu prokousat přes část ohledně konstrukce ke své oblíbené avionice a bojovým systémům - tak to odkládám a odkládám, protože nemám, co bych ke konstrukci ještě napsal a bylo by blbé, kdyby byla jedna z kapitolek 3x kratší, než ty ostatní.
Uvažuje někdo o zpracování Allied Force 1999 (tedy Jugoslávie)? Pokud ano, nebudu do toho hrabat, poněvažd mám i tak málo času (zpropadený Sharepoint). Pokud ale ne, tak bych asi něco kratšího spíchl (ikdyž hlavně proto, aby dost O-T diskuse z threadu sestřelení F-117 konečně našla právoplatný domov), protože mi zbylo dost materiálů z pátrání ohledně StrategieUSAF, které by mi bylo líto vyhodit - ale aby bylo jasno, bylo by to krátké a prakticky jen timeline; proto to tu předhazuju.
Uvažuje někdo o zpracování Allied Force 1999 (tedy Jugoslávie)? Pokud ano, nebudu do toho hrabat, poněvažd mám i tak málo času (zpropadený Sharepoint). Pokud ale ne, tak bych asi něco kratšího spíchl (ikdyž hlavně proto, aby dost O-T diskuse z threadu sestřelení F-117 konečně našla právoplatný domov), protože mi zbylo dost materiálů z pátrání ohledně StrategieUSAF, které by mi bylo líto vyhodit - ale aby bylo jasno, bylo by to krátké a prakticky jen timeline; proto to tu předhazuju.
Ja som pred pár mesiacmi písal, že spracujem celú Peloponézsku vojnu + Thébske vojny, cez Alexandra ...cover72 píše:Jelikož je na tom můj SuperHornet právě tak, jako Hansovo F4U ( s tí rozdílem, že to nejsou ±4 měsíce, ale ±5) a na disku jsem našel starý článek o strategii USAF, který stačí "zrecyklovat" a doplnit, dám sem prozatím ten - během pár dní by to snad mohlo být. IMHO je to docela zajímavé...
...tak teraz môžem dodať, že z toho nič nebude

//Ale niečo nakoniec predsa len príde. Za pár dní by to tu už mohlo byť

The Spartans do not ask how many but where they are - Agis II of Sparta
It is the brave man's part to live with glory, or with glory die - Sophocles
Autorov som už upozornil že s chystám premazať neplodné príspevky v Staroveku, napríklad v bitke pri Kadeši sa polovica vlákna týka technického problému, ktorí ako som z diskusie pochopil sa už nebude opakovať.
Problém je že sa do tejto (teraz už) zbytočnej diskusie zapojilo pár vysokých dôstojníkov palby a preto si pýtam ich požehnanie na zmazanie ich príspevkov. Ďakujem.
Problém je že sa do tejto (teraz už) zbytočnej diskusie zapojilo pár vysokých dôstojníkov palby a preto si pýtam ich požehnanie na zmazanie ich príspevkov. Ďakujem.
Pokud je to volné téma, chtěl bych se podívat na bitvu u Borodina a položit ji do kontextu války Francie proti Rusku. Pokud má někdo podobný zájem, vzdám se toho svého.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
[glow=red]Zdravím[/glow],
Nevím, kam tohle umístit, takže doufám, že moudří přeřadí, či prominou. Nedávno mi tu několik lidí pomáhalo s nejasnostmi při přepisu pamětí mého pradědečka, námořníka za Rakouska-Uherska. Slíbila jsem těmto dobrým duším, že jim dám vědět, umístím-li je někam na web. K tomu jsem se konečně dostala, a tak zasílám odkaz. Je to formou čtení na pokračování, takže doufám, že se z řad Palby najdou pravidelní čtěnáři, ale hlavně komentátoři, neb já jsem děvče zájmem o válku nepolíbené a i přes usilovné studium v mých poznámkách pod čarou a vysvětlivkách zbylo jistě mnoho nesrovnalostí a nevysvětlených pojmů. Příběh se zatím rozjíždí, takže není třeba číst toho kvanta najednou...
Každou radu vítám a přeji příjemné počtení a pokoukání (dobová fota)
http://www.pameti.webnode.cz/
Nevím, kam tohle umístit, takže doufám, že moudří přeřadí, či prominou. Nedávno mi tu několik lidí pomáhalo s nejasnostmi při přepisu pamětí mého pradědečka, námořníka za Rakouska-Uherska. Slíbila jsem těmto dobrým duším, že jim dám vědět, umístím-li je někam na web. K tomu jsem se konečně dostala, a tak zasílám odkaz. Je to formou čtení na pokračování, takže doufám, že se z řad Palby najdou pravidelní čtěnáři, ale hlavně komentátoři, neb já jsem děvče zájmem o válku nepolíbené a i přes usilovné studium v mých poznámkách pod čarou a vysvětlivkách zbylo jistě mnoho nesrovnalostí a nevysvětlených pojmů. Příběh se zatím rozjíždí, takže není třeba číst toho kvanta najednou...

- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
V současné době pokračuji v sérii článků válečných lodí a to:
Anglie - chráněný křižník třídy Powerful
Francie - bitevní lodě třídy Charlemagne
Japonsko - chráněný křižník Yoshino
Rakousko-Uhersko - bitevní lodě třídy Habsburg
Itálie - pancéřové křižníky třídy Giuseppe Garibaldi
Anglie - chráněný křižník třídy Powerful
Francie - bitevní lodě třídy Charlemagne
Japonsko - chráněný křižník Yoshino
Rakousko-Uhersko - bitevní lodě třídy Habsburg
Itálie - pancéřové křižníky třídy Giuseppe Garibaldi
Naposledy upravil(a) kacermiroslav dne 30/3/2009, 12:46, celkem upraveno 1 x.

Za pár dnů zde dodám práci o hradech přechodného typu- chtěl jsem to spojit s hrady normálními ale nějak mi to nabytnělo.
Mám rozpracovanou práci o stacionárních zařízenícch služby PHM v ČSLA ale chybí mi obrázky. Kdykoliv je mám začít kreslit - děsnej KOPR. Co kopr to je přímo SAKO. CO mám dělat?
Mám rozpracovanou práci o stacionárních zařízenícch služby PHM v ČSLA ale chybí mi obrázky. Kdykoliv je mám začít kreslit - děsnej KOPR. Co kopr to je přímo SAKO. CO mám dělat?

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Škoda jen, že to nedáváš také přímo na Palbu, to by pak místní mohli sledovat jistě mnohem bedlivěji a pravidelně.Katka píše:[glow=red]Zdravím[/glow],
Nevím, kam tohle umístit, takže doufám, že moudří přeřadí, či prominou. Nedávno mi tu několik lidí pomáhalo s nejasnostmi při přepisu pamětí mého pradědečka, námořníka za Rakouska-Uherska. Slíbila jsem těmto dobrým duším, že jim dám vědět, umístím-li je někam na web. K tomu jsem se konečně dostala, a tak zasílám odkaz. Je to formou čtení na pokračování, takže doufám, že se z řad Palby najdou pravidelní čtěnáři, ale hlavně komentátoři, neb já jsem děvče zájmem o válku nepolíbené a i přes usilovné studium v mých poznámkách pod čarou a vysvětlivkách zbylo jistě mnoho nesrovnalostí a nevysvětlených pojmů. Příběh se zatím rozjíždí, takže není třeba číst toho kvanta najednou...![]()
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečne som dokončil článok o bitkách pri Pyle a na Sphacterii.
Môžete to dať na Portál.
http://www.palba.cz/viewtopic.php?p=58550#58550

http://www.palba.cz/viewtopic.php?p=58550#58550
The Spartans do not ask how many but where they are - Agis II of Sparta