ok thx:-)Cassius Chaerea píše:Máš přece u většiny děl tři typy munice.Zipoun píše:můžu dotaz když už jsme u těch statů? proč se u děla udávají 3 hodnoty dmg (např. 400/400/515 ) a penetrace (248/297/60)...?
World of tanks
Moderátor: jarl
Russian styleZipoun píše:Tak s T34 jsme spokojenej...hrál jsem včera po 2 litrech vína a těch 25-30k kreditů čistého na hru jsme vydělal bez problémů:-)

Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
někdo na občasné hraní v četě? kdyžtak pm ve hře http://worldoftanks.eu/community/accoun ... 100-fifas/
Můžeme se vzájemně "přidat" a když se uvidíme... ale hrávám málo - a vždycky tak dvě-tři bitvy, více ne. Je to přeci jen hra na relax, nic vážného. Ve hře jsem coby Alfik 
Mám různé TD a arty tiry III-V a snažím se vyexpit na KVčko, ale moc mi to nejde
ty snipy jsou mi tak nějak bližší.

Mám různé TD a arty tiry III-V a snažím se vyexpit na KVčko, ale moc mi to nejde

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli se nejednalo o apríl, ale na bojišti se nejspíše objeví i raketové dělostřelectvo. V renderech jsou nově Panzerwerfer 42 a Kaťuša. V každém případě dělostřelectvo dozná značných změn, protože některý francouzský artiny budou mít revorverovej nabiják. Jsem zvědavej na vyvážení, už jejich lehký tanky se mi teď zdaj trochu předimenzovaný.
To byl apríl, raketové dělostřelectvo se nechystá.
AMX tanky jsou silné, jen když tě potkají s nabitým zásobníkem
AMX tanky jsou silné, jen když tě potkají s nabitým zásobníkem
Existují stovky různých, vzájemně nesouvisejících důvodů, proč se věci dějí nebo nedějí. Neporozumění může být tísnivé, stejně jako vědomí vlastní zodpovědnosti. Proto je lákavé svést všechny nepravosti na všemocné tajné organizace, které ovládají prakticky všechny prostředky komunikace a zbavují nás tak veškeré zodpovědnosti za naše omyly. Napsal Pavel Kasík
Nepotřebuješ IS7, stačí ti IS4, místo ní dostaneš IS4 na tieru 10 a novej tier 9 .
Víc si o tom můžeš zjistit v CS sekci ofika forum, tuším, že to je všeobecné sekci
Víc si o tom můžeš zjistit v CS sekci ofika forum, tuším, že to je všeobecné sekci
Existují stovky různých, vzájemně nesouvisejících důvodů, proč se věci dějí nebo nedějí. Neporozumění může být tísnivé, stejně jako vědomí vlastní zodpovědnosti. Proto je lákavé svést všechny nepravosti na všemocné tajné organizace, které ovládají prakticky všechny prostředky komunikace a zbavují nás tak veškeré zodpovědnosti za naše omyly. Napsal Pavel Kasík
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Taky za KV-3 dostaneš T-150 a za KV dostaneš KV-2. Více tady: http://worldoftanks.eu/en/development
- Cassius Chaerea
- Kapitán