Akvamen píše:Jak sy myslíte že by se situace vyvíjela kdyby hitler:
Vyráběl více nejlepších tanků:např:Tiger1,Jagtiger,(E-100 a třeba by měl i obrovský tank E-1000) a další.........
Daleko silnější průmysl
Měl co nejvíce vojáků
Před 2ww by si už předvyrobyl co nejvíce tanků a byl by už tank např:Jagtiger,E-100,tank Maus,Tiger 1,Panther,(E-1000)a další
Lodě,mnoho letadel a byl by už Messerschmidt 262 a další
A na začátku války by měl rakety V-1,V-2,V-3
Měl by nejtěžší bombardéry:Liberator,Boeing B-29 Superfortress a další
1940-vyhrál bitvu o Británii
1941-vyhrál operaci Barbarossa
1942-vyhrál na spojencema v Africe
1943-vyhrál bitvu o Stalingrad
1943-vyhrál bitvu u Kurska
O vylodění v Normadii by věděl a byl by na ni maximálně připraven. :x
Vím že se vám tohle téma nebude líbit proto jsem to dal do fikcí.....
Vím že k tomu budete mít připomínky ale prosím si je nechte pro sebe.

Tak by vyhrál samozřejmě válku, ale neměl na to kapacity, a ostatní země také nespali. Zbrojení nelze utajit, při tažení na Západ existovala ještě vojenská rovnováha, ale díky lepší strategii nakonec Hitler toto tažení vyhrál, což změnilo situaci - asi maximum co mohl v rámci možností dosáhnout.
Ovšem dále ... usnul na vavřínech ... ztratil zájem o modernizaci ... nic ho k tomu netlačilo ... nemoc z vítězství ... nebyla zpětná vazba ... uúdaje o SSSR byly mlhavé ... diktátor nevzal v potaz útok na tak velkém území ... a problémy, s tím spojené .., zásobování ... nakonec i povahu Rusů.
Říkáš zbrojit ještě předtím .... a kdy, ani vlastní lidi by ho nepodporovali ... to až po úspěších .... a mobilizaci pracovní síly Evropy ... jediné co šlo udělat efektivněji týden po napadení SSSR zavést program totální války ...
Jinak, co se týče výroby zbraní uvědom si, že existuje někde určitá mez ....
uvedu příklad ....
Buď můžeš vyrábět například 100 Tigerů měsíčně a 400 Pantherů.
Nebo jen 50 Tigerů a 600 Pantherů ... uvážím-li, že výroba Tigera trvá 4 déle a je 4x náročnější.
Potom je tedy na zvážení, zda mám mít raději více tanků nebo méně tanků, ale kvalitnějších ... pravda ... kam dám těžké tanky ... tam nic neprojde .... ale zase jich je méně a nemůžou být všude .... nebo když mám více tanků, sice méně odolných, ale můžu je nasazovat skoro všude i jako zálohy, tím mohu hasit situaci ... myslet celkově strategicky, co mi je platné, když pomocí těžkých tanků udržím určité úseky fronty ... ale mezitím mám Rusy za zády.
Takže chce to vždy určitý vyvážený poměr ... a já myslím, že Němci se snažili tento poměr v rámci svých omezených možností udržovat.