CHistilishe - čečenská vojna
Moderátor: jarl
- M1A2 Abrams
- podporučík
- M1A2 Abrams
- podporučík
Pozrel som si to ešte raz aby som si trochu ucelil názor a prvé čo musím konštatovať je,že jedna vec,ktorá sa mi fakt páčila bola Ohne dich od Rammsteinov. Filmová ukážka ma nijak neoslovila a nebojím sa povedať,že sa mi vyslovene nepáčila. Totálne neprehladné scény, strih kamier je tak chaotický,že pri tých výbuchoch a požiaroch som netušil,že načo sa to sakra vlastne pozerám. To pobehovanie tanku mi je velkou záhadou. Neni som expert na taktiku tankových jednotiek pri boji v meste ale myslím,že kdejako tam pobehovať, krútiť sa na mrtvom vojakovi a potom to neustále klučkovanie zoči voči nepriatelovi sa mi zdá byť trocha divná. Už len to,že ten tank prišiel na niekolko metrov od budovi kde boli tí vojaci mi príde ako nezmysel. Teda dúfam,že to bol len zostrih nejakých scén,ktoré boli ešte tiež zostrihané pre potreby tohto klipu lebo ak nie a toto bola jedna kompletná scéna tak myslím,že to bude dosť divoký film s ešte divokejšími scénami a úplne najdivokejším strihom.
Entropia uzavretého termodynamického systému musí vzrastať. 

- freeman
- štábní rotmistr
Ten granát je fakt divný .Nejak som nechápal ten koniec kamera fakt hrozná-asi kombinácia vodka+kameraman :-)
Na začiatko to vyzerá akoby ten tank pálil po tom náklaďáku.
Je to komplet scéna z filmu a sú tam aj horšie scémy.
Na začiatko to vyzerá akoby ten tank pálil po tom náklaďáku.
Je to komplet scéna z filmu a sú tam aj horšie scémy.
Now it's all over and I'm standin' pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here....
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here....
- M1A2 Abrams
- podporučík