Kniha Pacifik 1.
A tak nám kniha Pacifik 1 opět poskočila a již má i svůj nejen oficiální obal, ale i celý název, který je právě na tom konečném vzhledu obalu:
Takže je jasné, že název knihy bude takový, jaký je i na této budoucí obálce, kterou jsem se svolením pana ředitele Nakladatelství, a též i vedoucího grafického studia mohl dát sem na Palbu. Většinově se nám líbí barvy a chválíme celkové pojetí modré, která, když bylo hezky byla tak typická pro nebe a moře v Pacifiku, kde se odehrálo tolik důležitých válečných střetnutí v letech 1941 až 1945.
Zároveň uvedu, že na čtení a odstraňování případných chyb se nyní usilovně pracuje a to na dvou frontách, u jednoho z autorů a i u pana Nakladatele.
Jakmile se něco znovu pohne směrem ke konečnému zlomu a pak do tiskárny, určitě se v mezidobí ozveme.
Kniha Pacifik 1.
Moderátor: jarl
Re: Kniha Pacifik 1.
Moc pěkné Michane.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
- jarl
- 3. Generálmajor
Jsem rád, že se na knize usilovně pracuje na dvou frontách, což znamená že i když je na mé frontě klid, naše společné dílo se blíží k úspěšnému završení.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
Po pádu Palby jsem měl nějakou dobu problémy s přístupem a tak mi uniklo že se chystá další knížka. Uvažuju že si ji pořídím a tak bych se rád zeptal jako to bude s její dostupností.
Zatím termíny nemám, neboť text před zlomem se opravuje, bude následovat zlom, uvedení do stavu, kdy jde originál do tiskárny a pak až bude kniha vytištěna a odeslána Nakladatelství.
A v tomto stadiu bude možno říci co a jak.
Myslím, že tak do dvou měsíců budeme vědět více. Záleží na Nakladatelství a panu Mgr. Šteflovi.
Samozřejmě budu i průběžně informovat, jako vždy.
A v tomto stadiu bude možno říci co a jak.
Myslím, že tak do dvou měsíců budeme vědět více. Záleží na Nakladatelství a panu Mgr. Šteflovi.
Samozřejmě budu i průběžně informovat, jako vždy.

Pacifik 1 obaly knih.
Vážené kolegyně, vážení kolegové, čtenáři i příležitostní čtenáři.
Věci se pohnuly a kniha Pacifik 1 se opět posunula o kus dál.
Pan Mgr. Štefl mě tak mohl dát již po předchozím návrhu obalu (ten nejlepší z pěti návrhů) knihy (viz výše), skutečný obal knihy Pacifik 1, který výroba může postrádat (mírně poškozen na pravé straně).
Zde viz tedy obrázek jedné obálky této knihy, který roztažen jsem si přilepil na konferenční stolek v obýváku a vyfotil a ořízl koukající část stolu. Žádná umělecká fotka to není, ale ilustruje zde fakt, že práce úspěšně pokračují.
Další vývoj prací mě byl jen naznačen, a máme se těšit, že v polovině druhého kvartálu května 2023, asi v druhém kvartále roku 2023, knihy mohou být v plné parádě u těch, kteří o ně budou mít zájem.
Kdy a kde co bude postupně zase upřesním, to až budu mít o knihách další informace.
Vážené kolegyně, vážení kolegové, čtenáři i příležitostní čtenáři.
Věci se pohnuly a kniha Pacifik 1 se opět posunula o kus dál.
Pan Mgr. Štefl mě tak mohl dát již po předchozím návrhu obalu (ten nejlepší z pěti návrhů) knihy (viz výše), skutečný obal knihy Pacifik 1, který výroba může postrádat (mírně poškozen na pravé straně).
Zde viz tedy obrázek jedné obálky této knihy, který roztažen jsem si přilepil na konferenční stolek v obýváku a vyfotil a ořízl koukající část stolu. Žádná umělecká fotka to není, ale ilustruje zde fakt, že práce úspěšně pokračují.
Další vývoj prací mě byl jen naznačen, a máme se těšit, že v polovině druhého kvartálu května 2023, asi v druhém kvartále roku 2023, knihy mohou být v plné parádě u těch, kteří o ně budou mít zájem.
Kdy a kde co bude postupně zase upřesním, to až budu mít o knihách další informace.

- jarl
- 3. Generálmajor
Takže už vlastně zbývají pouze týdny do chvíle kdy budeme držet v ruce nejenom obálku, ale i těch několik set stran textu.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
Ta obálka je fakt vydařená.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"