Moderátor: jarl
Musím Tě maličko opravit, tu kolekci vydala DeAgostini. U nás se objevilo pouze několik letadel. Koukám, že to DeAgostini rozjíždí, když se jí to nepovedlo před léty.p3tris píše:Dneska jsem viděl v Levných knihách tři letadla od firmy Altaya a to Messerschmitt Bf109G-10 (AY03), MiG-3 (AY09) - stejný jako kdysi vyšel už jednou v trafikách - a Il-10 (AY-39). Všechny po 113,- Kč.
Levné knihy u nás nejsou, ale prodejna Dráčik ano, a jak píšeš, zlatý Dráčik...kupoval jsem tam tanky, potřeboval jsem dva stejné a měli pouze jeden. Zeptal jsem se, zda-li by mi mohli jeden sehnat (objednat). Vzali to jako samozřejmost, dali si týden a možnost úschovy dokud si ho nevyzvednu. Klaplo to a za deset dní jsem ho měl doma. Při převzetí mě prodavačka informovala, že kdybych potřeboval další, tak to není žádný problém.zved píše:Jojo, přesně tak, jak Veliteli popisuješ. Pokud obchodníkovi o nic nejde, tak na zákazníka prdí. V opačném případě se obchodníci mohou přetrhnoutTo je realita (opět myslím dost typická pro "východňáky"). Zlatý Dráčik,...
PS: Na druhou stranu - Levné knihy nejsou malý podnik a pobočky myslím pravidelně zásobují. Takže by je to nestálo mnoho,...