World Of Warplanes
Moderátor: jarl
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
V posledním čísle časopisu Score vyšel rozhovor z producentem Antonem Sitnikovem. Hra by měla vyjít na jaře příštího roku a poběží na upraveném BigWordl engine, takže na stejném jako World Of Tanks. V době vydání bude obsahovat kolem 60 letounů z období let 1930-1950, z čehož vyplývá, že bude zaměřena primárně na "dogfighty". Stejně jako ve WoT se nejdříve dočkáme SSSR, USA a Německa, další státy budou postupně přibývat. Vývoj bude fungovat trochu jinak. Nejsíše nebude možné jako ve WoT "vytunit" stroj na maximum, ale vyberete si jakýsi technologický strom, jehož následování vám uzavře jiné možnosti. Něco jako u her typu Diablo. Svůj zvláštní technologický strom s vylepšováním bude mít i posádka. Za zkušenostni bude nejspíše zavedeno i speciální označení letounů (hvězdy a kříže pod kabinu?). Boje se budou odehrávat na mapách 12x12km a zatím se počítá s možností výhry tím, že zničíte všechna nepřátelská letadla nebo nepřátelskou základnu. Další zvažovanou možností ja také útok/obrana na počítačem ovládané bombardéry. Kromě vzdušných cílů budou i námořní (pro bitevníky?) a počítá se s možností přivolání pozemní podpory (flak?). Wargaming.net si před konkurení od Gaijin docela věří, uvidíme na jaře, kdo z tohoto klání nakonec vyjde jako vítěz.
- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Tý jo, jen 12 x 12 km
To rozfofrovaná druhoválečná stíhačka přeletěla za minutu
To bude legrace, až některý z těch lidí, co se tomu budou věnovat, se rozhodne jen na zkoušku průbnout nějaký ten "velký" druhoválečný simulátor, kde třeba 30 minut poletí jen k frontě, aby ho tam pak někdo vyhmátnul a rozpustil ve světlo a teplo 

- Cassius Chaerea
- Kapitán
- Cassius Chaerea
- Kapitán
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Na internetu se objevil trailer, představující americká letadla a s ním i oficiální release tech tree. A já si říkám, WTF? Když vezmu armádní letectvo (ke kterýmu jsem měl vždycky blíž), proč jsou tam dva skoro stejný Curtissy? Proč tři Mustangy, kde jsem o nějakým proudovým do dneška neměl ani páru? Co je to P-23? A kde je z obrázků známá Airacobra? Nepovažuju se za nějakýho odborníka, ale myslím, že bych to s podobnýma strojema zvládnul líp. Co takhle:
I. P-12
II. P-26 Peashooter
III. P-36 Hawk
IV. P-40 Warhawk
V. P-39 Airacobra
VI. A-36 Apache (nebo možná podle soupeřů P-47 Thunderbolt)
VII. P-51 Mustang
VIII. P-59 Airacomet
IX. P-80 Shooting Star
X. F-86 Sabre
A stejně tak u námořníků. Proč jsou tam dva Corsairy? A co tam dělá taková obluda jako F5U? Moje volba:
I. F4B (P-12)
II. F2F
III. F3F
IV. F2A Buffalo
V. F4F Wildcat
VI. F6F Hellcat
VII. F4U Corsair
VIII. F8F Bearcat
IX. F9F Panther
X. F7U Cutlass

Musím říct, že po tomhle jsem na Rusy a hlavně Němce docela zvědavej.
I. P-12
II. P-26 Peashooter
III. P-36 Hawk
IV. P-40 Warhawk
V. P-39 Airacobra
VI. A-36 Apache (nebo možná podle soupeřů P-47 Thunderbolt)
VII. P-51 Mustang
VIII. P-59 Airacomet
IX. P-80 Shooting Star
X. F-86 Sabre
A stejně tak u námořníků. Proč jsou tam dva Corsairy? A co tam dělá taková obluda jako F5U? Moje volba:
I. F4B (P-12)
II. F2F
III. F3F
IV. F2A Buffalo
V. F4F Wildcat
VI. F6F Hellcat
VII. F4U Corsair
VIII. F8F Bearcat
IX. F9F Panther
X. F7U Cutlass

Musím říct, že po tomhle jsem na Rusy a hlavně Němce docela zvědavej.
Už se objevil seznam německých letadel, která potkáme ve hře, ve WoW se objeví neřízené rakety, torpéda a možná se dočkáme i nočních bojů (což ve World of Tanks zatím není), více zde World of Warplanes
Studená válka, současné konflikty, tanky, vojenská letadla a lodě na mém blogu:
http://militaryrange.blogspot.com/
S tím německým stromem to není definitivní, vývojáři určitě po spuštění hry přidají další letadla a to jak sovětská, tak americká i německá, takže to, že tam teď nějaké letadlo není, neznamená, že se tam později nevyskytne (viz World of Tanks, kde po spuštění přibyla v německém stromu celá série tanků E, přidána některá SPG a ještě budou přidány nové TD atd). Sami autoři hry říkají, že časem tam přibudou další letadla a také letadla jiných národů (japonská atd.).
A v německém stromu spousta letadel chybí např. Me 163, Bachem Ba 349, Heinkel He 162, Dornier Do 335 a další německé projekty z konce války, takže si myslím, že tam určitě později budou např. jako prémiová. Autoři zatím vyloučili vrtulníky, ale myslím, že jestli se hra chytne, mohly by se objevit, protože vývojáři mluvili o důležitosti průzkumu ve hře. Když tam budou létající talíře (což vypadá dost šíleně), tak proč ne vrtulníky
A v německém stromu spousta letadel chybí např. Me 163, Bachem Ba 349, Heinkel He 162, Dornier Do 335 a další německé projekty z konce války, takže si myslím, že tam určitě později budou např. jako prémiová. Autoři zatím vyloučili vrtulníky, ale myslím, že jestli se hra chytne, mohly by se objevit, protože vývojáři mluvili o důležitosti průzkumu ve hře. Když tam budou létající talíře (což vypadá dost šíleně), tak proč ne vrtulníky

Studená válka, současné konflikty, tanky, vojenská letadla a lodě na mém blogu:
Kdyby jste se někdo chtěl přihlásit na Alfa test, máte možnost http://eu.worldofwarplanes.com/