Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Obrázek
Jersey a jeho malý přítel. :D
ObrázekObrázek
Skeptik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Skeptik »

Šmarjá, Jersey, ten tě jednou ukope ve spánku :D :D :D
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Jersey nestačí vykopávat mrkve. :D A spí raději pod postelí. Tam ho netlačí bobky. :D
ObrázekObrázek
Vladimír
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Vladimír »

jersey.se píše:El Diablo: když on belgický obr má průměrnou hmotnost 6kg... Tenhle je trochu větší vídeňák :)
Trochu mi to připomíná příhodu z bývalého obchodu ZOO Ben v Holešovicích, stáli přede mnou:

Dotaz:
"Koupili jsme si na trhu v Kolíně zakrslého králíčka a on už vyrostl na dvě kila a půl. Co s tím máme dělat?"
Odpověď:
"Česnek nebo smetana".
Vladimír
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Vladimír »

Stuka píše:Obrázek
Jersey a jeho malý přítel. :D

Boha jeho. Před tím zvířetem by snad utekl i rottweiller.
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Víte jak chytit králíka? Musíte se skrčit za strom a vydávat zvuky jako mrkev.
---
-Jakými aerolinkami létají králíci?
-British Hare-ways
---
-Jaká média nejraději používají králíci ve výpočetní technice?
-Hoppy disk!
--
Dva králíky pronásledovala tlupa vlků. Podařilo se jim utéct do nejneproniknutelnější houštiny a když se trochu vydýchali, řekl jeden druhému: "Myslíš, že bude lepší utíkat dál nebo počkat, zda nezískáme početní převahu?"
--
Zajíc a medvěd potkají kouzelného dědečka, a ten jim slíbí, že každému splní tři přání. Medvěd: "Chtěl bych pořádně nadrženou medvědici." Zajíc: "Já bych chtěl zase nějakou pořádnou motorku." OK, stane se... Medvěd: "Přál bych si, aby za každým stromem byla nadržená medvědice." Zajíc: "A já bych chtěl, abych v tý motorce měl bezednou nádrž." OK, stane se... A třetí přání? Medvěd: "Chci mít pořádnýho ptáka." Zajíc přemýšlí "Motorku mám, nadrž plnou, snad ještě aby byl medvěd buzerant."
--
Vlk jde po lese a potká zajíce, ten ho vyzve na souboj, že když vyhraje dá vlkovi deset kaček a opačně že dá vlk zajochovi. Vlk si říká že zajocha musí rozmáznout jako malinu, tak vlítnou do křoví, ozve se rachot, a pleskot, vylezou ven, vlk polomrtvej zajíc vysmátý. Skásne vlka a je spokojený. Přijde další vlk situace se opět zopakuje, zajíc zase vysmátý skásne vlka... když takhle vyřídí pár vlků, jde kolem liška. Zajíc na ni že si to sní rozdá o deset kaček, a liška na to : Túdle núdle, zase nemáte s medvědem za co chlastat, co?"

Jinak Bodie zas tak velkej není. Já moc nemám rád to rozdělování zvířat na ty co se jedí a co ne. Nakonec sníst se dá i křeček (a dle některých je moc dobrý) nebo pes. Ten je nakonec třeba u eskymáků považován za tak univerzální zvíře že buď tahá nebo slouží jako potrava. Ve Střední Evropě je králík považován za potravu, jinak je prý neužitečný. Zajímalo by mě, jak moc je ve městě užitečný pes. Králík, pokud se naučí čistotě, neobtěžuje okolí zápachem a hlukem, jako každý pes a je prakticky úplně stejně inteligentní i oddaný. My jsme králíka měli doma prakticky od nepaměti, takže když nám po osmi letech umřel na komplikace se zubama Lobo, pořídili jsme si dalšího (a od začátku jsme věděli že to není zakrslík).
Obrázek
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Hezkej králík.
Jo, plně chápu tvúj vztah k němu.
ObrázekObrázek
Vladimír
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Vladimír »

jersey.se píše: Zajímalo by mě, jak moc je ve městě užitečný pes. Králík, pokud se naučí čistotě, neobtěžuje okolí zápachem a hlukem, jako každý pes a je prakticky úplně stejně inteligentní i oddaný. My jsme králíka měli doma prakticky od nepaměti, takže když nám po osmi letech umřel na komplikace se zubama Lobo, pořídili jsme si dalšího (a od začátku jsme věděli že to není zakrslík).

Když na večerní procházce potkáte skupinku "neviditelných" spoluobčanů, budete mít radši na vodítku králíka nebo dobrmana či pittbulla? Jednou jsem jel na poštu autem, zastavili mě Poachové a po pohledu na vytočeného ovčáka v autě byla jejich první věta: "Dobrý den, pane řidiči, silniční kontrola, prosím neotvírejte zadní okna".
cover72
7. Major
7. Major

Příspěvek od cover72 »

Jerseyho volbu schvaluju. Králíci alespoň neřvou jako banda ožralů, když jde člověk okolo plotu, a nevrhají se na návštěvy ve snaze je poslintat a nejlépe i zabahnit.

Ale proč píšu - El diablo, musím ti snést poklonu - ten Cibulka mně rozsekal ze všech těch reakcí na kamzíky nejvíc. To je prostě masakr.
Vladimír
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Vladimír »

cover72 píše:Jerseyho volbu schvaluju. Králíci alespoň neřvou jako banda ožralů, když jde člověk okolo plotu, a nevrhají se na návštěvy ve snaze je poslintat a nejlépe i zabahnit.
Je zajímavé, žádná z mých čub se o to nepokoušela, to spíš návštěvu zadávit. Je ale pravdou, že pro návštěvu může být mírně stresující sedět v hale u kafe a na podestě schodiště sedí cca 45 kg ovčounka, která návštěvu pečlivě hlídá, jestli nedělá nějaké prudké pohyby, nezvyšuje hlas nebo nesahá na věci, které jí pán nebo jeho rodina nepodali.
cayman
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od cayman »

Vladimír píše:Když na večerní procházce potkáte skupinku "neviditelných" spoluobčanů, budete mít radši na vodítku králíka nebo dobrmana či pittbulla? ...
Možno len netušíš aký nebezpečný ten králik v skutočnosti je: www.youtube.com/watch?v=Nvs5pqf-DMA
ObrázekObrázek
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Vladimír: Jako jistě, až se usadím na venkově, jako že bych rád, přivezu si tam československého vlčáka, což je pes kterýho bych chtěl nejvíc. Ale když bydlím ve městě a ještě k tomu jsem často pryč, tak to nejde. A pokud jde o králíka - ten je ve skutečnosti táty :D
Vladimír
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Vladimír »

jersey.se píše:Vladimír: Jako jistě, až se usadím na venkově, jako že bych rád, přivezu si tam československého vlčáka, což je pes kterýho bych chtěl nejvíc. Ale když bydlím ve městě a ještě k tomu jsem často pryč, tak to nejde. A pokud jde o králíka - ten je ve skutečnosti táty :D
Československý a Saarloosův ovčak jsou nádherní psi. Problém je u nich s nevyvážeností povahy. Kdysi se o něco podobného pokoušeli u pohraniční stráže. Otec jednu takovou kříženku koupil na reverz, jako hlídacího psa u nich do práce. Vynikající pes, pro PS nepoužitelná. Plně vycvičená, ale nebyla agresivní a neuměla štěkat. Štěkat ji naučil až hlídačův soukromý voříšek Puňta. Ovšem, jednou utekla, spářila se s německým ovčákem a vznikli kříženci ostří jako břitva. Jednou přišel jeden z majitelů domů, před barákem měl lucernu, na lucerně chlap, pod ním pes a chlápek říká, to jsem rád, že jdete, chtěl jsem u Vás udělat čorku a na lucerně jsem tři hodiny. :-)

Jinak i ve městě jsou různé poměry. Mám barák a 1000 m2 zahradu.

Pokud člověk není doma, chodí do práce, tak to chce psy minimálně dva. Pak se nenudí, uspořádají si poměry ve smečce a necítí se opuštění -prostě šéf smečky dočasně není. I při hlídání se chovají dva psi jinak než jediný. Mě se nejvíc osvědčila kombinace kníračka a ovčačka. Kníračka vyvolá poplach, ovčačka zasáhne.
Stryx
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od Stryx »

To ja naopak Jersey, touzim po svedskym narodnim plemenu, Jaemthundovi.
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Musím své české (československé) vlastenectví projevovat aspoň nějak ne? :D Ale mě se čs vlčák prostě líbí víc.
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Čs. vlčák je super. Je nejen krásnej ale i hrdej a do určité míry nevyspytatelnej, což je lákavé. Vzbuzuje respekt. Mně se líbí proto, že se nejvíc podobá vlkovi :wink:
Jinak je múj favorit welsh corgi pembrok. Nemúžu si pomoct. Kdybych mohla mít víc psú, tak se určitě mezi nima najde víc ras, ale takhle, když múžu mít nejvíc dva, tak vyhrává malej lišák.
Naposledy upravil(a) Stuka dne 25/1/2012, 11:49, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázek
Vladimír
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Vladimír »

jersey.se píše:Musím své české (československé) vlastenectví projevovat aspoň nějak ne? :D Ale mě se čs vlčák prostě líbí víc.
Pak je tady ještě možnost chodského psa. Československé vlčáky berou jako slovenské plemeno.

Dalším nádherným plemenem jsou jsou kavkazští pastevečtí psi, v podstatě nevycvičitelní, sebevědomí, pokud člověka přijmou za "šéfa", tak pro něj nasadí život.
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Ale zpátky k vtipům. Malá antologie králičích sebevražd:

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Alchymista
5. Plukovník
5. Plukovník

Příspěvek od Alchymista »

Vladimír píše:I při hlídání se chovají dva psi jinak než jediný. Mě se nejvíc osvědčila kombinace kníračka a ovčačka.
Ono to potom vyzerá ako ten kreslený ftip, kde na dvore pobehuje malé psíča a v búde spí buldog -
"ja som tu strážny pes - a tamto to je môj telesný strážca"

Videl som to už viackrát a vraj to funguje viac než dobre. Ostatne, nejak podobne to vraj mali zariadené aj v tibetských a nepálskych chrámoch - malé psi slúžili na odhalenie votrelcov, veľké na ich následnú likvidáciu.
ObrázekObrázek

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Vladimír
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Vladimír »

Alchymista píše:
Vladimír píše:I při hlídání se chovají dva psi jinak než jediný. Mě se nejvíc osvědčila kombinace kníračka a ovčačka.
Ono to potom vyzerá ako ten kreslený ftip, kde na dvore pobehuje malé psíča a v búde spí buldog -
"ja som tu strážny pes - a tamto to je môj telesný strážca"

Videl som to už viackrát a vraj to funguje viac než dobre. Ostatne, nejak podobne to vraj mali zariadené aj v tibetských a nepálskych chrámoch - malé psi slúžili na odhalenie votrelcov, veľké na ich následnú likvidáciu.
Bylo to podobné po válce, kdy u USAF používali kombinaci hound/killer. Jedno letadlo neslo radar a navádělo další, které mělo dostatečnou výzbroj, protože při tehdejší technice nebylo možné obojí na jednom stroji.

Jinak je pravdou, že vytočenou tibetskou dogu bych potkat nechtěl.
Odpovědět

Zpět na „Fotografie, vtipy, citáty“