Tak to je pak jasnýDominik píše:Je docela možné , že toho Mustanga tam nemají , protože já jsem ho koupil cca před 2 léty . A jinak , letadla a auta si ještě nepletu![]()
![]()

Moderátor: jarl
Musím říct, že když jsem se koukal dozadu na krabičku, byl tenhle Mustang ten, který bych si ze všech 14 letadel vybral zdaleka nejradši...Dominik píše:Je docela možné , že toho Mustanga tam nemají , protože já jsem ho koupil cca před 2 léty . A jinak , letadla a auta si ještě nepletu![]()
![]()
Na tohle je jen jediná rada. Pokud chceš mít letadlo opravdu tak, jak létalo a přitom ho chceš vyzbrojit nějak nestandartně (jako v tvojim případě), hledej fotky na internetu. A jestli nenajdeš, zkus se zeptat na některém modelářském fóru a nebo ve vláknu přímo o tomhle letadle (tady ho nemáme, ale na vojně třeba je). Tam jdou většinou až k jádru věci. A nebo to nech být tak, jak se ti to líbí a předpokládej, že "takhle to bylo možný ozbrojit"rychlik píše:a ještě jeden - předpokládám, že se proti ničemu neprohřešim, když připnu na jednu stranu "mk-32 zuni rocket" a na druhou dvojtej "aim-9 sidewinder"? nebo lítaj vyzbrojený jen jednim typem?
Díky moc, tak tohle je opravdu nádherná cena.fowly píše:Ahoj všem,
podobně jako v sekci hotových modelů bojových vozidel, tak i zde v letadlech lehce podpoříme tipovací soutěžKdo zvítězí v tipovačce mezi čísly 21.-30. edice létajících pevností, dostane od nás skvělou Ju-87 z východní fronty, jednotka Immelman od společnosti Corgi. konkrétně je to limitovaná edice Predators v ceně cca 750 Kč. Pokud byste hledali inspiraci co se už v měřítku 1/144 vyrobilo,koukněte sem, ale jsou to jen druhoválečné stroje z jiné edice, takže to tak jednoduché nebude
Můžeš, ale samozřejmě budeš handicapován. Jelikož z neoficiálních, ale celkem přesných, zdrojů už prosáklo pořadí až do čísla 26, budeš tipovat jen 4 modely od 27 do 30 plus 2 bonusový. I tak, pokud trefíš bonusy nebo pořadí, máš celkem slušné šance. Navíc s nápovědou od flowlyho. A samozřejmostí je, že nesmíš do tipů použít žádný z následujících letadel:zved píše:A sakra, je ještě možné se připojit?![]()
![]()