Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Re: Vtipy

Příspěvek od Bax »

M1A2 Abrams píše:
Bax píše:M1A2 Abrams: Máš možná pravdu, že to není sranda, ale krutá realita.
Kterou realitu mas konkretne na mysli? Tu skutecnou, kde lidi nezajima jmeno syrskeho pilota a tak o nem neinformuji ani moslimska media? Nebo tu tvou pokrivenou a trpici stihomamem?
Na čem se zakládá tvoje tvrzení, že mám pokřivenou realitu trpící stihomamem? 8-)

A kde čteš, že lidi nezajímá jméno pilota? Přiznám se, že jsem diskuzi pod článkem nečetl, takže mi tato informace mohla uniknout.

Novinky uveřejnily několik zpráv o přeletech letadel, útěku vysokých hodnostářů, ale jen někdy se objeví jména. Dost divné.
To, že jsem zvědavý na jméno pilota podle mě neznamená, že mám pokřivenou realitu.

Navíc česká média jsou více než známa neobjektivitou, jakou informují o válkách, které se odehrávají na východ od SR.

Poprvé co jsem na nesrovnalosti přišel, byla válka v Gruzii. Přišel jsem na Palba.cz a to co se tu píše nesedí s tím co běželo v TV. Buď lžou naše média, nebo jsou nesprávně informace zde...

Příklad jeden za všechny: Na Nově lkali o civilistech, jak v panice utíkali před hrozivým ruským bombardováním z děl z města. Na Palbě je však uvedeno, že město obsadila gruzínská armáda a jsou tam i fotky zničených tanků. Tak já nevím, kdo tady má pokřivenou realitu...
Pak přistupuji k informacím vydaným našimi médii velmi opatrně.
Já jsem nikde neřekl, že je info o přeletu lživé...
A "muslimská média" - takže něco jako TV Nova?
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Příspěvek od TonyHazard »

Stuka píše:Výsledek soutěže o nejvtipnější odpověď uživateli Oc-14-4a-01 prosím zveřejnit. :D
Nemám co zveřejnit, soutěžící mi zatím neposlali své "výtvory". Pokud se tak nestane, považuji soutěž za zrušenou.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
josefg
poručík
poručík

Příspěvek od josefg »

Je to sice videoklip, ale vtipný.
http://www.youtube.com/watch?v=z6zw-myDKRQ
Obrázek

read between lines, read between lies
M1A2 Abrams
podporučík
podporučík

Příspěvek od M1A2 Abrams »

Bax: OK, vysvetli mi prosim te, co ti nestimuje na te zprave? Kdyz tvrdis, ze neuverejneni jmen je sice divne ale zpravu nepovazujes za lzivou? Nejak si stale nedovedu vysvetlit, kam miris.
To ze lidi jmeno toho pilota nezajima nemusim nikde cist, proste je to fakt. To, ze dezertoval syrskej general, nebo nekdo jinej take nikoho nezajima. Proc? Protoze je to jenom jina obdoba "cerne kroniky". Vyvolal ten pilot nebo general, tim ze utekli, valku? Ne! Tak nevim proc bych mnel znat jejich jmena.
Ku prikladu 7.12. 2012 pilot USAF rozmlatil na Havaji jeden Raptor - cetl jsi nekde jeho jmeno? Pochybuji. Nebo, znas jmena pilotu Phantomu, ktery byl sestrelen nad Syrii?
Mimochodem, ja neznam jmena nasich generalu ani pilotu, takze kluci ze Syrii jsou mi uz totalne volni.

Jako vasniveho divaka Novy te asi zklamu, ale pod pojmem "moslimske media jsem myslel ku prikladu arabskou Al-Džazíru, ktera informovala jednou vetou, ze syrskej pilot uletel na MiG-23 a pristal v Adane, v Turecku. Muzem jsi o Al-Dzazire myslet to co o Nove, ale zajiste by tu zpravu neuvrejnili, kdyby to byla propaganditicka kachna z Turecka. A proc tam neni uvedeno jmeno je predsi jasne - za prvni to nikoho nezajima a zadruhe, o mesic po te zprave nestekne pes. Jedina vzpominka na tuhle udalost zbude v podobe poznamky pod carou v knize od Osprey o valce v Syrii.
Naposledy upravil(a) M1A2 Abrams dne 6/1/2013, 23:39, celkem upraveno 1 x.
Entropia uzavretého termodynamického systému musí vzrastať. :-?
Pozorovatel-signalista
nadrotmistr
nadrotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pozorovatel-signalista »

Ještě k těm překladům - kdysi jsem se trochu věnovala překladům módů do her, a u toho člověk taky narazil na parádní perličky, když dělal korektury :-D Moje oblíbená je "That's cool!" přeložené jako "Je tu zima!"

(což, kdyby to člověk bral doslova, by mohla být i pravda, kdyby ale postava nemyslela, že něco je prostě boží. Ach ty fráze...!)
„Dámo, vy jste pravý gentleman.”

Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Bax píše: Na čem se zakládá tvoje tvrzení, že mám pokřivenou realitu trpící stihomamem? 8-) ...........
M1A2 Abrams píše:Bax: OK, vysvetli mi prosim te, co ti nestimuje na te zprave? Kdyz tvrdis, ze neuverejneni jmen je sice divne ale zpravu nepovazujes za lzivou? Nejak si stale nedovedu vysvetlit, kam miris..........
Pánové, tohle je téma "Vtipy", ty vaše příspěvky nejsou vůbec vtipné. Nechci zde vidět další pokračování, vaši "diskuzi" si přenášejte přes SZ, nikoho nezajímá, jinak ji smáznu.
kenavf
7. Major
7. Major

Zariadenie na odfiltrovanie elektriny z jadrových elektrární

Příspěvek od kenavf »

Ak ste militantný ekolog, tak Vám dávam do pozornosti túto pomôcku, ktorá zabezpečí to,že Vy ako presvedčený odporca jadrovej energie ju nebudete požívať a budete spotrebovávať len tú nejadrovú elektrinu.Teraz akciová cena(ak pani Merelová nezvýši DPH) len 789€. http://www.nucleostop.de/Technik/technik.html
Prístroj stačí len zaradiť pred Váš elektrický spotrebič a on automaticky posiela elektrinu z atomových elektrární späť do siete.A toto je vylepšená varianta,ktorá rozozná a vráti aj atomovú elektrinu zo zahraničia. :mrgreen: :cry:
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

ObrázekObrázek
Scrat
podporučík
podporučík

Příspěvek od Scrat »

U tohoto zázraku techniky předpokládám velký objem prodejů v Rakousku. Jenom ale aby tam měli čím svítit když jim ta "jaderná" elektrika zůstane v síti.

Scrat
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.
Winston Leonard Spencer-Churchill
oc-14-4a-01
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od oc-14-4a-01 »

Scrat píše: Jenom ale aby tam měli čím svítit když jim ta "jaderná" elektrika zůstane v síti.

Scrat
Rakúsko je čistý vývozca elektriny. Ale hlod je to dobrý :D
Len malé tajomstvá je potrebné chraniť,
tie veľké chráni nedôvera verejnosťi. Marshall McLuhar
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

V roce 2011 Rakousko muselo nakoupit přes 8TWh elektřiny, aby pokrylo svou spotřebu. Že by si tak rychle vytvořili nové zdroje?
ObrázekObrázekObrázek
oc-14-4a-01
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od oc-14-4a-01 »

skelet píše:V roce 2011 Rakousko muselo nakoupit přes 8TWh elektřiny, aby pokrylo svou spotřebu.
Kruci máš pravdu, totiž Rakúsko od roku 2001 nestačí svoju spotrebu pokrývať z vlastných zdrojov.
Jasný dôkaz, čo dokážu fanatici...
Len malé tajomstvá je potrebné chraniť,
tie veľké chráni nedôvera verejnosťi. Marshall McLuhar
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Nemyslím že kdy Rakousko bylo energeticky zcela nezávislé, tedy v moderní historii. V některých letech sice mohla být celková bilance vyrovnaná, ale vzhledem k charakteru jejich energetických zdrojů vždy byla potřeba v určitých měsících pokrývat spotřebu nákupem z okolních států.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Dobře, sry, tak nějakej vtip :D

Kdy bude slavit spousta Čechů?

Když se Vondra staví na Pankrác za Kalouskem a sdělí mu, že byl právě Nečasovi na pohřbu.

Děda se dostane do nebe a Bůh ho vezme do přijímací haly, kde jsou hodiny.
Děda se ptá: "Co to znamená?"
Bůh: "Každý člověk zde má hodiny a když zalže, tak se ručička posune o hodinu kupředu."
Děda vidí hodiny bez pohybu: "Toto jsou čí?"
Bůh: "Matky Terezy - Ta nikdy nelhala."
Děda: "A toto?"
Bůh: "Ghándího - ten zalhal 2x, tak se hodiny posunuly na dvojku."
Děda chce vědět, kde má hodiny Kalousek.
Bůh odvětí: "Kalouskovy hodiny mám na stole a používám je místo větráku."
Barrymore
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od Barrymore »

Pozorovatel-signalista píše:Ještě k těm překladům - kdysi jsem se trochu věnovala překladům módů do her, a u toho člověk taky narazil na parádní perličky, když dělal korektury :-D Moje oblíbená je "That's cool!" přeložené jako "Je tu zima!"

(což, kdyby to člověk bral doslova, by mohla být i pravda, kdyby ale postava nemyslela, že něco je prostě boží. Ach ty fráze...!)
On i film "Skála" (to je ten, kde Šón Connery a Mikuláš Klec zachrání lidstvo) začíná dobrým vtipem. Když tam Connerymu slibují, že mu Generál Attorney dá milost :-)
A Mistr Sun pravil: "Pokud nebyly povely dosti jasné, rozkazy dosti srozumitelné, pak je to chyba hlavního velitele."
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Někde jsem to slyšel, citace :
Jak prohlásila nejmenovaná aktivistka ekologického hnutí "Já elektřinu nepotřebuji, já se mohu dívat na televizi i potmě" :mrgreen:
Skeptik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Skeptik »

TonyHazard píše:Někde jsem to slyšel, citace :
Jak prohlásila nejmenovaná aktivistka ekologického hnutí "Já elektřinu nepotřebuji, já se mohu dívat na televizi i potmě" :mrgreen:
Jistě. Vždyť stavět elektrárny je to největší svinstvo :sad:
Tepelné čoudí a devastuje se kvůli nim krajina. Atomové vybuchují, nebo alespoň produkují radioaktivní odpad. Větrné hyzdí panorama a generují elektromagnetická pole a nízkofrekvenční akustické znečištění. Solární zabírají zemědělskou půdu a jsou hnus ne. Vodní potřebují přehrady které mění lokální mikroklima, zaplavují nádherná údolí a když hráz povolí .....
Prostě všechny elektrárny poškozují životní prostředí a jsou špatné :-?
A proč to všechno, když je elektřina dostupná v každé pitomé ............. ZÁSUVCE :eek:
ObrázekObrázek

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Trismegistos
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Trismegistos »

Klasika na téma: Prezidentské volby :-?
Martin Hessler
poručík
poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Hessler »

Troufnu si hádat. Buď to byla Američanka, nebo Kateřina Pajerová - Jacques. I když ta posledně zmíněná nemá s ekologií v podstatě co dělat. Ji láká pouze moc a prachy.
Neexistují žádné zoufalé situace. Existují pouze zoufalí lidé. /Heinz W. Guderian/
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Martin Hessler píše:
Troufnu si hádat. Buď to byla Američanka, nebo Kateřina Pajerová - Jacques. I když ta posledně zmíněná nemá s ekologií v podstatě co dělat. Ji láká pouze moc a prachy.
Nepotvrdím to, já to pouze slyšel, tak jak jsem to uvedl. Je však možné, že tam padlo nějaké jméno, ale to si přesně nepamatuji.
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

„Já elektřinu ke svému životu nepotřebuji, televizi klidně mohu sledovat i pří svíčkách,“ pravila Lubica Trubíniová, šéfka slovenského hnutí Greenpeace
tady je dementi
http://www.greenpeace.org/slovakia/sk/p ... e-k-dajne/
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Fotografie, vtipy, citáty“