Na čem se zakládá tvoje tvrzení, že mám pokřivenou realitu trpící stihomamem?M1A2 Abrams píše:Kterou realitu mas konkretne na mysli? Tu skutecnou, kde lidi nezajima jmeno syrskeho pilota a tak o nem neinformuji ani moslimska media? Nebo tu tvou pokrivenou a trpici stihomamem?Bax píše:M1A2 Abrams: Máš možná pravdu, že to není sranda, ale krutá realita.

A kde čteš, že lidi nezajímá jméno pilota? Přiznám se, že jsem diskuzi pod článkem nečetl, takže mi tato informace mohla uniknout.
Novinky uveřejnily několik zpráv o přeletech letadel, útěku vysokých hodnostářů, ale jen někdy se objeví jména. Dost divné.
To, že jsem zvědavý na jméno pilota podle mě neznamená, že mám pokřivenou realitu.
Navíc česká média jsou více než známa neobjektivitou, jakou informují o válkách, které se odehrávají na východ od SR.
Poprvé co jsem na nesrovnalosti přišel, byla válka v Gruzii. Přišel jsem na Palba.cz a to co se tu píše nesedí s tím co běželo v TV. Buď lžou naše média, nebo jsou nesprávně informace zde...
Příklad jeden za všechny: Na Nově lkali o civilistech, jak v panice utíkali před hrozivým ruským bombardováním z děl z města. Na Palbě je však uvedeno, že město obsadila gruzínská armáda a jsou tam i fotky zničených tanků. Tak já nevím, kdo tady má pokřivenou realitu...
Pak přistupuji k informacím vydaným našimi médii velmi opatrně.
Já jsem nikde neřekl, že je info o přeletu lživé...
A "muslimská média" - takže něco jako TV Nova?