Druhá věc........... Witty - Mitsubishi ZERO A6M3 a Witty - Hawker Sea Fury(dokonce byl nedávno v akci, ale hrubě jsem zaváhal)

Moderátor: jarl
Nechci tlačitvelitel píše:Udělám scan stránky se Stukami a dneska později ji sem hodím. Musím si vzít katalog ze skladu do kanclu.
opravdu se nikdo nenajde kdo by poradil ??spider74 píše:Měl bych dotaz na zkušenější a znalejší věci.........Mám zájem o tyto modely Oxford-Fairey Swordfish Mk I, HMS Ark Royal a Oxford - Arado Ar 196A-3, Kréta 1941. S touto firmou nemám žádné zkušenosti (mám modely pouze od HobbyMaster,Corgi, SkyMax a Century Wings ) a obrázky na internetu neberu až zas za tak bernou minci. Takže otázka zní - co do zpracování a kvality stojí to za to kupovat. Kdybych to měl srovnat s takovým obecným etalonem jakým je HobbyMaster jak to obstojí. Znovu bych chtěl připomenout, že se mi jedná o srovnání těchto dvou konkrétních modelů a né značky Oxford jako takové. Uvítal bych kdyby odpověděl nejlíp někdo kdo tyto dva modely viděl tzv.life a může srovnávat.
Druhá věc........... Witty - Mitsubishi ZERO A6M3 a Witty - Hawker Sea Fury(dokonce byl nedávno v akci, ale hrubě jsem zaváhal). Stejná otázka, stejný problém. Nemám s touto značkou také žádné zkušenosti a jedná se mi také o tyto dva konkrétní modely. Předem díky za jakékoliv info.
Omlouvám se, ale jednak jsem nemohl najít ten katalog a dneska, když jsem ho našel, tak zase pro změnu nestíhám. A od zítřka jsem mimo a budu až koncem týdne, takže až pak. A doma nemám scanner.zved píše:Nechci tlačitvelitel píše:Udělám scan stránky se Stukami a dneska později ji sem hodím. Musím si vzít katalog ze skladu do kanclu.Ale jak to vypadá?
![]()
Tak když se k tomu nikdo nemáspider74 píše:Měl bych dotaz na zkušenější a znalejší věci.........Mám zájem o tyto modely Oxford-Fairey Swordfish Mk I, HMS Ark Royal a Oxford - Arado Ar 196A-3, Kréta 1941. S touto firmou nemám žádné zkušenosti (mám modely pouze od HobbyMaster,Corgi, SkyMax a Century Wings ) a obrázky na internetu neberu až zas za tak bernou minci. Takže otázka zní - co do zpracování a kvality stojí to za to kupovat. Kdybych to měl srovnat s takovým obecným etalonem jakým je HobbyMaster jak to obstojí. Znovu bych chtěl připomenout, že se mi jedná o srovnání těchto dvou konkrétních modelů a né značky Oxford jako takové. Uvítal bych kdyby odpověděl nejlíp někdo kdo tyto dva modely viděl tzv.life a může srovnávat.
Druhá věc........... Witty - Mitsubishi ZERO A6M3 a Witty - Hawker Sea Fury(dokonce byl nedávno v akci, ale hrubě jsem zaváhal). Stejná otázka, stejný problém. Nemám s touto značkou také žádné zkušenosti a jedná se mi také o tyto dva konkrétní modely. Předem díky za jakékoliv info.
To znamená model pod kódem: AA36301, to je to toiž přesně ten, co dostal Bismarck. Kde ho ještě mají? Já ho nedávno měl a byl hned pryč.spider74 píše:Díky za info. Tak trochu jsem měl strach z toho co jsem tušil a co jsi mi potvrdil. Jsem dost detailista a tohle bych asi nerozdýchal. Jak to tak vypadá tak Swordfish (letadlo, které v podstatě dostalo Bismarck musím mít) bude od Corgi (i když za krvavé peníze) a Arado budu muset oželet
.
Jo, ta je taky moc pěkná. Já si ale ulítávám na RAF a postupně chci nahradit i další kousky USAF a US NAVY britskýma kamuflážema. K tý Airacobře mám vlastně jen dvě malinký výhrady, které se snadno opravily a dvě větší:spider74 píše:K té Cobře gratuluji dobrá volba, nedávno jsem si od HobbyMaster dopřál P-39Q C E "Bud" Anderson
357 FG, 363rd FS, Tonopah, California, 1943, "Old Crow". Byl jsem fakt příjemně překvapen jak oproti fotkám na netu je daleko krásnější ve skutečnosti s pěkně propracovanými detaily. A přiložený pilotní pinčlík taky potěšil