Jak psal nahore "zved"......podle zájmu Amercomu asi v Tescu v Jihoafrické republiceViděl někdo někde toho Comanche? Sem si chtěl po dlouhý době zas jeden vrtulník koupit a nikde nic

Moderátor: jarl
Jak psal nahore "zved"......podle zájmu Amercomu asi v Tescu v Jihoafrické republiceViděl někdo někde toho Comanche? Sem si chtěl po dlouhý době zas jeden vrtulník koupit a nikde nic
Tak to máme úplně stejný problém. Obešel jsem sedm trafik v Českých Budějovicích a všude mi řekli, že "Helikoptéry světa už přece nevycházejí". Hrozně se divili, když jsem jim tvrdil, že pořád vycházejí a zrovna vyšlo aktuální číslo. Jak píše Zvěd, naštěstí mám kamarády, kteří jezdí pravidelně do Prahy a Commanche mi koupí přímo u Amercomu.rychlik píše:Viděl někdo někde toho Comanche? Sem si chtěl po dlouhý době zas jeden vrtulník koupit a nikde nic
Viděno dnes v Berouně. Vypadá že to moc o kovu opět nenírychlik píše:Viděl někdo někde toho Comanche? Sem si chtěl po dlouhý době zas jeden vrtulník koupit a nikde nic
Jj, už ho mám taky doma. Zřejmě to jen přesunuli na pátky...bary píše:Viděno dnes v Berouně. Vypadá že to moc o kovu opět není
Ne dvě věci, ale nejméně tři, ta třetí jsou šikovné ruce. Takže máš první a třetí věc, já mám také dvě věci, a to první a druhou, s tou třetí si tak jistý nejsem. Za modeláře se nepovažuji, jen (jak píšeš) za příštipkáře. Mám rozdělaný obrněný vlak pro vnuka, až bude hotový, tak ho představím. Zatím mám hotovou lokomotivu a částečně dva vagony (tankový a protiletadlový) a nečekejte žádný exponát na soutěž, má to být na hraní. Celkově by měl mít sedm vagonů.spider74 píše:Na takovéto "příštipkaření" ještě mám, ale jak vidím ty modely co dělá brácha a někteří frajeři tak jsem malý v koutě. Lepení a stříkání bych zvládl, ale nějak jsem ještě nezkoušel tmelení a různé povrchcové úpravy a bez toho to nejde jinak jde vidět každý spoj a přechod. A dělat to, né na 100% to není ono - možná časem až to prubnu a dostanu ten správný grif..... a taky potřebuješ dvě věci, tolerantní manželku a spoustu času. To první mám a to druhé časem taky přijde
Možná by nebylo špatné založit vlastní vlákno "Příštipkaření". To co zatím dělám, kromě té paluby s deflektorem nepatří ani do hotovek ani do kitů.Za modeláře se nepovažuji, jen (jak píšeš) za příštipkáře.
Nojo no.....musím sebou hodit - Obama na to čeká a ještě to musím pořádně zabalit, znáte naši poštu a do USA je to daleko.Takový zbrojeníJakoby ses chystal na válku
![]()
Myslím, že není potřeba založit nové téma, stačí použít stávající :zved píše:......... Ale napadlo mě, možná by přeci jen neškodilo vytvořit speciální téma, kam by bylo možné přispívat vlastními výtvory. Co Ty na to Tony? Udělat zde: http://www.palba.cz/viewforum.php?f=55 nové fórum s názvem "Stavba modelů" (nebo tak něco).