Súhlas, Rusko by malo normálne nechať svojich vojakov aby si na ramená dali ruské vlajky aj tak nikto, ani v rusku, neverí že sú to len "kadejakí dobrovoľníci".Pátrač píše:Důvody? Vymyšlené. Na Krymu se nikomu nic neděje.
Janukovič už není prezident? No tak není, to je problém Ukrajiny a jejích občanů jak s tím naloží. Rusku po tom de facto i de jure nic není.
Jakoby se zde sklízelo něco co latentně rostlo schováno někde v kořenech posledních 25 let a nyní to našlo cvičené prase jako lanýže. Ale toto není lanýž ale kus svinstva.
Ani rímska ríša alebo osmanská ríša sa nezložili za deň. Aj tam ten úpadok a ústup zo slávy trval mnoho rokov. Žiaľ v prípade EU tam celá jej slávna snaha byť rešpektovaným hráčom na medzinárodnej scéne "splasla" prv ako sa vôbec začala. EU sa do podobnej fáze úpadku a nemohúcnosti, ako napr. spomenutá rímska ríša, dostala bez toho aby vôbec mohla zažiariť ako mocný a rešpektovaný hráč. Zo svojim "arogantne - agresívnym" postojom si zaslúži dostať pár "výchovných" po papuli a zobudiť sa do reality.

Ja som nikdy doteraz celkom nechápal tie nadávky na adresu "pravdoláskárov", ale po prečítaní tohto mi zostáva rozum stáť: http://respekt.ihned.cz/ost-blog/c1-617 ... ecer-valkymepu píše:Není, je realista, a má v tom co píše pravdu, prostě ty hysterické reakce západu jsou dost směšné...

----------
Žialbohu, EU sa v porovnaní s ruskom správa ako rozmaznaný liberálny intelektuál zo sklonom k homosexualite v porovnaní s tvrdým a zoceleným mužom, ktorý vie čo chce.
A zase si nerobím ilúzie, že tento "tvrdý a zocelený muž" tu je preto aby priniesol ľudstvu niečo normálne. Putinove rusko, pri všetkej úcte dnes ponúka len veľmi sofistikovanú kombináciu rockového koncertu a vojenských kasární (teda toho najhoršieho z kapitalizmu a socializmu - buďme realisti život bežného rusa, ktorý nemá zamestnanie v štátnej správe alebo vplyvného príbuzného, a musí sa živiť povedzme ako drobný živnostník/podnikateľ nie je selanka)