Tohle mi nedáJako to že někdo z vás bydlíte v Praze nemusí být pravda, že to takhle vypadá velde ostaatních měst taky tak. U našeho města jsou do 200-500 metrů lesy. V lesech je plno cestiček.

Moderátor: jarl
Tohle mi nedáJako to že někdo z vás bydlíte v Praze nemusí být pravda, že to takhle vypadá velde ostaatních měst taky tak. U našeho města jsou do 200-500 metrů lesy. V lesech je plno cestiček.
Myslíš jako třeba tu, kterou si cvičilo u ukrajinských hranic ještě dávno předtím, než NATO začalo v Pobaltí?Beda píše:Rusko zacalo cviceni v Kalingradu.....provokuje. Ale ani slovem ze do pobalti a Polska prileteli stihacky NATO uz pred tydny. Kdo zacal s provokacema?
K rusku se cizi armada priblizit muze a rusko si svoji armadu nemuze dat k hranicim ?
Polar mě předběhl v dataci, já dodám - pokud Rusové tak nějak hrozí tím, že by mohli intervenovat, NATO tvrdí, že neintervenuje ani v případě obsazení JV UA... Je to jako by tě kopalo malý děcko do kotníků, tak si mu to vrátil s tim, že to ono může a já ne? 600 vojáků a pár letadlech na Baltu prostě neni civčení rozsahu v jakém ho dělá FR, kdyby k hranicím UA FR poslala tolik vojáků a techniky jako USA do Baltu, pak FR neprovokuje, ale ono je to jinak že?...Beda píše:K rusku se cizi armada priblizit muze a rusko si svoji armadu nemuze dat k hranicim ?
kolja píše:Je tady drobnej rozdíl-Rusáci jsou v Kaliningradu doma,Amíci v Pobaltí a Frantíci s Taliánama v Černým moři ani náhodou...
A komu to území patří když ne NATO? Rusům, tučňákům nebo velemlokům? Pokud to někomu uchází, NATO je společenství několika států, které kooperují a aby to mělo smysl, musí cvičit spolu a ne každý sám za sebe na vlastním písečku.Beda píše:Jo jo, ale at jsou pocty armad jakekoliv, RF ma vojsko na svem uzemi, NATO ne.
Docela mazec."V současné době se vytváří na facebooku skupina lidí, kteří jsou ochotni jít na pomoc se zbraní v ruce ruským vlastencům z Donbasu v boji proti ukrajinským banditům. Většinu mých přátel na facebooku tvoří Rusové z Ukrajiny a Ruska.
Tímto ale apeluji na Čechy, které mám mezi přáteli, sdílejte tuto zprávu a zájemci ozývejte se. Máme zájem především o muže v záloze s vojenským výcvikem. O muže, kteří jsou ochotni bojovat za svobodu a nezávislost Nového Ruska. Důležité: Zájemci, pište mi pouze zprávy mimo tuto desku. Petr Králíček, četař v záloze"
...že nedělají cvičení NATO v Arizoně nebo v Německu.To je podobná logika,jako když to "průzkumný " letadlo USAF operovalo nad Ochotským mořem a strašně se divili,že jim sučko ukázalo bříško...A komu to území patří když ne NATO? Rusům, tučňákům nebo velemlokům? Pokud to někomu uchází, NATO je společenství několika států, které kooperují a aby to mělo smysl, musí cvičit spolu a ne každý sám za sebe na vlastním písečku.
No třeba v Arizoně se tento rok minimálně jedno vojenské cvičení dělalo, v Německu jen USA tento rok pořádá, nebo pořádalo 7 různých cvičení, jedno dokonce bilaterální US/RF (které asi neproběhne)...kolja píše:kolja píše:...že nedělají cvičení NATO v Arizoně nebo v Německu.To je podobná logika,jako když to "průzkumný " letadlo USAF operovalo nad Ochotským mořem a strašně se divili,že jim sučko ukázalo bříško...