Jo o té "expertýze" kterou nepotvrdil nikdo nezávislý, jo to bude na 100% pravda... Jistě Baxi...Bax píše:Tak určitě o tom věděli víc jak dva separatisté, že ano.
Jak se asi Strelkov dozvěděl o sestřelu? Tento typ nahrávek třeba myslím. To je prakticky jedno. Ale jedna nahrávka splácnutá ze 3 kusů den předem je málo.
Bohužel nahrávka byla detailně zhodnocena experty, že ty o tom nevíš, neznamená, že se tak nestalo.
http://wertyzreport.com/2014/07/21/usve ... -o-podvrh/
Navíc zde bylo podrovné YT video, kde je vysvětlen kdejaký šum a rozdíl.
Ty jseš směšnej s tím, jak bráníš věc, kterou rozcupovali experti i nadšenci-laici, ale jejich tvrzení vyvrácena nebyla.
Aha, takže taď už nahrávka není důkaz. No to jsem rád. Já tvrdím to, že je to podvrh, stejně jako to video s průjezdem BUKu. nebo to taky chceš říct, že je pravé?
Když je pravda, co tvrdí UA, proč vydávali nahrávku a podpořili ho falešným videem?
Teď když víme na 100%, že video je falešné, proč máme věřit, že nahrávkaa je na 100% pravá?
UA totiž přinesla jen osočování, průjezd BUKu a nahrávku. Ukázalo se, že průjezd BUKu je nesmysl. A nahrávku zpochybnili experti.
Já si pamatuju že ještě před pár dny bylo video o průjezdu BUKu totálně neprůstřelný a Rusům se smáli, že točí okolo toho blbostiDneska je to prokazatelně shit.
Ty seš vtipnej, že nečteš co píšu, já jí nebránim, já neřikám, že je pravdivá, já říkám, že ještě nebyla vyvrácena ani potvrzena a není to teď už, já tvrdím pořád to samé

A když RF celou dobu tvrdí, že z jjí strany nejde technika a lidi, tak jim teď máme věřit že je "expertýza" pravdivá?

Ty odkazy na "experty" kteří potvrdili pravost nahrávky jsou v tomto, nebo v jiném vlákně zde na Palbě...